2821
2789
عنوان

خیانت

1673 بازدید | 80 پست

امروز متوجه خیانت شوهرم شدم .نمیدونم چیکار کنم لازمه بدونید من یه پسر دوساله دارم وبخاطر اون هم که شده نمیخوام عجولانه تصمیم بگیرم کسی رو هم ندارم که بتونم این راز رو بهش بگم فقط شماییدکه سنگ صبورمید لطفا کمکم کنیدعاقلانهتصمیم بگیرم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشاوره برین،اگه هم شرایطش رو ندارین داخل همین نی نی سایت برین قسمت کلینیکش از مشاوره هاشون استفاده کنین،شاید به دردتون بخوره...!! 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

ادمی نمی تونه تصمیمات احساسیش رو کاملا از عقل جدا کنه ...عاقلانه می خوای ؟به روت نیار زندگیتو بکن .

اين طور خود ادم ضربه ميبينه خيلي راه هست اگه نشه طلاق گرفت زندگي كرد بدون ضررروحي

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

موضوع ازاین قراره که امروز چون روز تعطیلی بود شوهرم خونه بو نهار رو که وردبم رفت اتاق که بخوابه منم باپسرم مشغول بودم که لازم شد به مامانم زنگ بزنم ولی شارژم تموم شده بود رفتم اتاق گوشی همسرم رو برداشتم که باهاش زنگ بزنم که یهو ازخواب ببدار شد و گفت چیکار میکنی گفتم میخوام به مامانم زنگ بزنم تو بخواب گفت به دقه گوشی رو بده منم گفتم چیکار داری مگه الان که دیدم گوشی خاموشه خودم روشنش کردم بااصرار گوشی رو ازم گرفت بهش یه نگاهی کرد خیالش راحت شد ودادش به من همینکه گوشی رو گرفتم ازش یه اس اومد که عزیزم چراجواب نمیدی میگفتی زنگ نمیزدم دیگه چرا خاموش میکنی همینکه خوندم دنیا روسرم خراب شد.

اين طور خود ادم ضربه ميبينه خيلي راه هست اگه نشه طلاق گرفت زندگي كرد بدون ضررروحي

هیچ راهی وجود نداره...خیانت بدون آسیب وجود نداره

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است