2821
2789
عنوان

تابه حال معلم مدرسه پسرونه بودید

497 بازدید | 46 پست

شما در کلاستون برای دانش آموز های بی انضباط بعد از چندبار تذکر که گوش نمیدن چه پیامدهایی رو اجرا می کنید؟

من پنجم پسرانه درس میدم و واقعا شیطنت بچه ها و دعوا کردن هاشون و حرف زدن هاشون زیاده در کلاس.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من معاون اجرایی پسرانه هستم .

دوره دوم واقعا اذیت میکنن .

باید تو کارت قاطع باشی ، سعی کن بهشون اصلا رو ندی 

من هر دو روش  رو امتحان کردم جدی بودن بیشتر جوابه 

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

بعضیا که جریمه هم نمینویسند، وقتی هم می نویسند فایده ای نداره روز بعد همون طوری هستند

فقط باید تحمل کنیم یا با یک فعالیتی مشغولشون کنیم مثلا فیلم جالب یا دست ورزی چیزی

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرن دیگه شیطنت دارن فقط تو رو خدا نزنشون بی احترامی نکن بهشون بفرست دفتر پیش مدیر بعدم خانواده رو بخواه بعدم شایستگی عمومی رو نمره نده من پسرم کلاس ششمه میدونم بعضیا هم شلوغن هم بی ادب 

من معاون اجرایی پسرانه هستم .دوره دوم واقعا اذیت میکنن .باید تو کارت قاطع باشی ، سعی کن بهشون اصلا ر ...

تو فکر کن یک درصد اصلا بشه بهشون رو داد

همین جوری با جدی بودن وضعم اینه

من خط کش بلند فلزی داشتم می زدم شون ششم بودن

دست بزنیم‌برات؟نالایق چه با افتخار هم تعریف میکنه 

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

دخترمن معلم پسرونه اس، وقتی خیلی اذیت میکردن واصلا حرف گوش نمیکردن مجبورمیشد بفرستشون دفتر. وانجا مدیر تنبیه شون میکرد ،دخترمم عذاب وجدان میگرفت دیگه دفتر نمیفرسته اما همچنان داغونه از دستشون

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز