2777
2789

انگشت شصتم انگار زیرش باز شده از قسمت رو به رو که نگاه میکنم انگار آب رفته زیرش نمی‌دونم تلقین یا نه ولی انگار میسوزه . از صبح زیاد دستم اینور اونور خورده کارهای خونه انجام دادم چیکار کنم آب بره زیرش چیزی نمیشه ؟ ۲۴ ساعته کاشتم ۵۰۰ هزار تومن هم هزینه اش شد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو ب ناخنکارت نشون بده اگ خودت کاری نکردی. احتمالا مشکل از کار اون باشه

ناخن کارم دوتا ناخن هام کج درست کرد هر چی گفتم گفت باشه آخرش آخرش.اخرم درست نکرد بهش گفتم دفعه دیگه میرم یه سالن دیگه 

ناخن کارم دوتا ناخن هام کج درست کرد هر چی گفتم گفت باشه آخرش آخرش.اخرم درست نکرد بهش گفتم دفعه دیگه ...

پس ایراد از  کار خودشه  حتما ببر تا برات درست کنه اونو  یوقت انگشتت قارچ نگیره چون اب میره زیر ناخنت

پس ایراد از کار خودشه حتما ببر تا برات درست کنه اونو یوقت انگشتت قارچ نگیره چون اب میره زیر ناخنت

آره آب رفته . با هم بحث کردیم نمیتونم برم دیگه گفتم دیگه نمیام 

نباید انقد سریع هوا بگیره کارش خوبه؟؟من چن ساله دیگه برداشتم دستگاه و وسیله هاشونو ضدعفونی نمیکنن اد ...

دو ساله ناخن کاره نه کارش خوب نیست دوتا ناخن وسطم کج درست کرده هر چی گفتم قبول نکرد 

ببخشید کلا تو نی نی سایت نمیتونم عکس آپلود کنم خرابه انگار.با ژل کار کرد

عزیزم برو درستش کن 

ناخن با مواد ناخن بلند بشه یا یکم سوراخ بشه آب میره زیرش قارچ میگیره 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹