2789
عنوان

تاپیک پر بازدید

123 بازدید | 8 پست

توی تاپیک خرگوشیم صحفه اول که  همه فکر کردن استارتر رشتش پزشکی هست همه شروع کردن به اینکه همه رشته ها با ارزشن و قابل احترام
از صحفه 5 که فهمیدن رشته استارتر بهداشت عمومی هست نه پزشکی
همه شروع کردن به کوبیدن .
اندکی فکر... اندکی تفکر ...
خیلی جالبه .

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

فکر میکنم تاپیک هاش فانه

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایپک آخرمو میترکونید لطفااحتمال شناسایی هستلطفا گزارش بزنید

زدم 

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

کلا اون تاپیک یجوریه

حس میکنم دروغه چون بنظرم این حجم از عقده نميتونه تو یه نفر جا بگیره

یه ناناز خانوم قرتی و ادایی 🛍👠 متعهد به امیرجون تا ابد و یک روز😌💍 رها و آزاد همانند باد🌬🫧 و قسم به آه گیرای مادر✌🏻🕊🖤

فکر میکنم تاپیک هاش فانه

من یکم گشتم
متوجه شدم رشتش رو دوست نداره و برای همین اینجور تاپیک ها رو میزنه
در واقع حرف هاش رو برعکس بیان میکنه

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

کلا اون تاپیک یجوریهحس میکنم دروغه چون بنظرم این حجم از عقده نميتونه تو یه نفر جا بگیره

بلکه فیکه
تو تاپیک های قبلش گفته که رشتش رو دوست نداره برای همین اینطوری میگه
اما منظور من یه چیز دیگه بود

من یکم گشتممتوجه شدم رشتش رو دوست نداره و برای همین اینجور تاپیک ها رو میزنهدر واقع حرف هاش رو برعکس ...

اره کلا عادی نبود

اره کلا عادی نبود

من کاری به اون کاربر و رفتارش ندارم
بیشتر شوکه شدم از رفتار بقیه