توی تاپیک خرگوشیم صحفه اول که همه فکر کردن استارتر رشتش پزشکی هست همه شروع کردن به اینکه همه رشته ها با ارزشن و قابل احترام از صحفه 5 که فهمیدن رشته استارتر بهداشت عمومی هست نه پزشکی همه شروع کردن به کوبیدن . اندکی فکر... اندکی تفکر ... خیلی جالبه .
اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!
پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم
من یکم گشتممتوجه شدم رشتش رو دوست نداره و برای همین اینجور تاپیک ها رو میزنهدر واقع حرف هاش رو برعکس ...
اره کلا عادی نبود