2777
2789
طبیعیه سعی کن بالم لب استفاده کنی

خیلی پوسته شدن قشنگ دارن پوسته پوسته بلند میشن وازلین زدم هرچی میزدم نرم نمیشدن بالم لب هم به لبم فشار می اورد تو هم پوسته شدن ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی پوسته شدن قشنگ دارن پوسته پوسته بلند میشن وازلین زدم هرچی میزدم نرم نمیشدن بالم لب هم به لبم فش ...

اره مال منم میشدن طبیعیه چند سی سی زدی؟

وازلین عالیه زیاد بزن بعد بذار بمونه یکم بعد با دستمال کاغذی اروم پاک کن و همیشه همیشه چرب نگه دار و اب زیاد بخور

اره مال منم میشدن طبیعیه چند سی سی زدی؟وازلین عالیه زیاد بزن بعد بذار بمونه یکم بعد با دستمال کاغذی ...

کمتر از یک سی سی زدم لب پایین رو

اما بسیار کبود و متورم شد الان کبودی کمی کمتر شده ورم هم کم شده اما پوسته ها اذیتم میکنن عصر دکتر گفته بیا ماساژ

نمیدونم با این حجم کبودی و پوسته ماساژ میکنه تا برم ببینم من خیلی از عفونت میترسم وحشتناک چند روزه نه خواب دارم نه خوراک

کمتر از یک سی سی زدم لب پایین رواما بسیار کبود و متورم شد الان کبودی کمی کمتر شده ورم هم کم شده اما ...

کمتر از یک سی سی که خیلی کمه نمیمونه برات

پیش دکتر انجام دادی؟ چه مارکی؟

نه اصولا میگن برا اینکه گلوله نشی بری ماساژ بده برات اگه پیش دکتر زدی ک اصلا نترس چیزی نمیشه

بعد ژل قرص سفالکسین انداختی برا عفونت؟ قرص اناهیل هم برای کاهش کبودی هست ورم هم طبیعیه رفته رفته درست میشه اگه درد خیلی خیلی خیلی شدید داشتی به دکتر بگو

کمتر از یک سی سی که خیلی کمه نمیمونه براتپیش دکتر انجام دادی؟ چه مارکی؟نه اصولا میگن برا اینکه گلوله ...

اره پیش دکتر زدم انفاقا جراح عمومی دکتر

اره کپسول دادم مرتب می‌خورم 

مارک نورامیس

کلن خیلی ترسو هستم

احه چند سال پیش زده بودم هنوز لب بالام داشت پایین کم شده بود کمی زدم روش دوست ندارم خیلی بزرگ بشن لبها خودمم بزرگن

ممنونم که باهام حرف زدی همش دوست دارم یکی باهام حرف بزنه تا عصر بشه برم پیش دکتر

میگه باید آنزیم برنی خیلی ترسیدم خیلی یک دفعه اگر انزیم هم جواب نداد چه کنم همش گریه میکنم

ببین انزیم هیچیه یه محلوله که مثل ژل میزنه به لبات و ژلت جذب میشه یعنی کلا ژلت از بین میره

ولی حیفه پول دادی 

برو پیش دکتری ک تزریق کرده 

نه گلوله‌ شده توروخدا برام دعا کن فقط گربه میکنم تو اتاق خوابیدم

خب درد وقتی نداری

کبودیتم  اگه شدید نیست به مرور بهتر میشه اناهیل حتما بخور یا اناناس

گلوله هم با ماساژ حل میشه برو پیش دکترت ماساژ میده پخش میشه حیفه انزیم نزن

قرار باشه انزیم بزنی برو یقه دکترتو بگیر حداقل مفتی بزن

نترس گلوله شدن هیچی نیست میتونی عکس بدی؟