یکی از کاربرها تاپیک زده بود با این پسر ازدواج کنه یا نه؟ احتمالاً شماهایی که در نیم ساعت اخیر آنلاین بودید اون تاپیک رو دیدید.
بیشتریها به استارتری که گفته بودن پولپرست درحالیکه تجربه ثابت کرده معمولاً پولپرست رابطه فردی هست که وضعیت مالی ضعیفتری داره ولی وقتی جواب منفی میشنوه یا به هرعلتی در رابطه سطح پایین بودنش بهش یادآوری میشه خودش رو به ننه من غریبم بازی میزنه و طرف مقابل رو به پولپرستی محکوم میکنه.
متاسفانه اخلاق و انسانیت ویژگیهایی هستن که دیر خودشون رو نشون میدن؛ ممکن هست یک نفر با ظاهرسازی خودش رو دارای فضیلتهای اخلاقی بسیاری جلوه بده اما بعد از یه مدتی بفهمی همه چیز ظاهرسازی بوده پس نمیشه فقط به اخلاق شخص رابطه رو بنا کرد.
باید یه نگاهی به خانواده داشت
یه نگاهی به تحصیلات و موقعیتاجتماعی
یه نگاهی به موقعیت مالی
حتی یه نگاهی به ظاهرزیبا و همچنین آراسته چون زیبایی شاید دست خود آدم نباشه اما آراسته بودن در اختیار خود فرد هست.
درمرحله بعد وقتی دختری میگه من از شوهرآیندهام توقعات مالی متوسط رو به بالا دارم بقیه سریع جبهه میگیرن و میگن مگه پدرت الان چی داره؟
اگر بگه وضعیت مالیش خوبه؟
میگن وقتی هم سن اون پسر بود چی داشت؟
اگر بگه اونموقع هم داشت
ضایع میشن و میگن خببب زمانه عوض شده
اگر هم نداشت یا نداره که مسخرهاش میکنن (البته از نظر من هم کسیکه هنوز هم نه خودش چیزی داره و نه پدرش باید به همسطحش فکر کنه)
من خودم هیچ وقت دلم نمیومد به کسی بگم چون پول نداری جوابم منفیه و میگفتم خانوادهام اجازه نمیدن با پسرها صحبت کنم؛ اجازه نمیدن ازدواج کنم و خلاصه از این داستانها میگفتم تا طرف دلش نشکنه.
یه پسری توی دوره کارشناسی به من علاقه پیدا کرد و نه قیافه داشت؛ نه پول پس منم همین جواب رو بهش دادم
ولی اون یک روز من رو با یکی از بچه پولدارهای دانشگاه که یه ماشین خوب داشت دید ( ما دوست نبودیم و رفته بودیم برای یه دوست مشترک کیک تولد بگیریم) بعد برگشت به من گفت آهنپرست و…
حالا من خودم تنها دختری بودم که از ترم اول ماشین داشتم پس کشته مرده ماشین اون پسره نبودم (البته ماشین اون مدل بالا بود و مال من نه🤣)
ولی وقتی دیدم یکی که خودش حتی گاری هم نداره و بچهها دیدن برای شهریه خوابگاه که برای روزانهها خیلی ناچیز بود اون زمان رفته اموردانشجویی من رو تحقیر میکنه و بهم میگه آهنپرست
روز بعد با التماس ماشین بابام رو بردم که فکر نکنه من ماشین خوب ندیدم.
خلاصه اگر یکی ازت بالاتره ازت رفتار زشتی ببینه و بهت شک کنه و بگه آهنپرست حق داره ولی وقتی کسیکه ازت پایینتره بخاطر جواب رد شنیدن تحقیرت میکنه خیلی دردناکه
خیلی هم کم پیش میاد که یه دختر بتونه مدت طولانی با نداری سر کنه و جواب تیکه و طعنه بقیه رو بده