2777
2789
عنوان

در مورد تاپیک پسری که پراید داره

608 بازدید | 31 پست

یکی از کاربرها تاپیک زده بود با این پسر ازدواج کنه یا نه؟ احتمالاً شماهایی که در نیم ساعت اخیر آنلاین بودید اون تاپیک رو دیدید.

بیشتری‌ها به استارتری که گفته بودن پول‌پرست درحالیکه تجربه ثابت کرده معمولاً پول‌پرست رابطه فردی هست که وضعیت مالی ضعیف‌تری داره ولی وقتی جواب منفی میشنوه یا به هرعلتی در رابطه سطح پایین بودنش بهش یادآوری میشه خودش رو به ننه من غریبم بازی میزنه و طرف مقابل رو به پول‌پرستی محکوم میکنه.

متاسفانه اخلاق و انسانیت ویژگی‌هایی هستن که دیر خودشون رو نشون میدن؛ ممکن هست یک نفر با ظاهرسازی خودش رو دارای فضیلت‌های اخلاقی بسیاری جلوه بده اما بعد از یه مدتی بفهمی همه چیز ظاهرسازی بوده پس نمیشه فقط به اخلاق شخص رابطه رو بنا کرد.

باید یه نگاهی به خانواده داشت

یه نگاهی به تحصیلات و موقعیت‌اجتماعی

یه نگاهی به موقعیت مالی

حتی یه نگاهی به ظاهرزیبا و همچنین آراسته چون زیبایی شاید دست خود آدم نباشه اما آراسته بودن در اختیار خود فرد هست.

درمرحله بعد وقتی دختری میگه من از شوهرآینده‌ام توقعات مالی متوسط رو به بالا دارم بقیه سریع جبهه میگیرن و میگن مگه پدرت الان چی داره؟

اگر بگه وضعیت مالیش خوبه؟

میگن وقتی هم سن اون پسر بود چی داشت؟

اگر بگه اون‌موقع هم داشت 

ضایع میشن و میگن خببب زمانه عوض شده

اگر هم نداشت یا نداره که مسخره‌اش می‌کنن (البته از نظر من هم کسی‌که هنوز هم نه خودش چیزی داره و نه پدرش باید به هم‌سطحش فکر کنه)

من خودم هیچ وقت دلم نمیومد به کسی بگم چون پول نداری جوابم منفیه و می‌گفتم خانواده‌ام اجازه نمیدن با پسرها صحبت کنم؛ اجازه نمیدن ازدواج کنم و خلاصه از این داستان‌ها می‌گفتم تا طرف دلش نشکنه.

یه پسری توی دوره کارشناسی به من علاقه پیدا کرد و نه قیافه داشت؛ نه پول پس منم همین جواب رو بهش دادم

ولی اون یک روز من رو با یکی از بچه پولدارهای دانشگاه که یه ماشین خوب داشت دید ( ما دوست نبودیم و رفته بودیم برای یه دوست مشترک کیک تولد بگیریم) بعد برگشت به من گفت آهن‌پرست و…

حالا من خودم تنها دختری بودم که از ترم اول ماشین داشتم پس کشته مرده ماشین اون پسره نبودم (البته ماشین اون مدل بالا بود و مال من نه🤣)

ولی وقتی دیدم یکی که خودش حتی گاری هم نداره و بچه‌ها دیدن برای شهریه خوابگاه که برای روزانه‌ها خیلی ناچیز بود اون زمان رفته اموردانشجویی من رو تحقیر می‌کنه و بهم میگه آهن‌پرست 

روز بعد با التماس ماشین بابام رو بردم که فکر نکنه من ماشین خوب ندیدم.

خلاصه اگر یکی ازت بالاتره ازت رفتار زشتی ببینه و بهت شک کنه و بگه آهن‌پرست حق داره ولی وقتی کسی‌که ازت پایین‌تره بخاطر جواب رد شنیدن تحقیرت می‌کنه خیلی دردناکه

خیلی هم کم پیش میاد که یه دختر بتونه مدت طولانی با نداری سر کنه و‌ جواب تیکه و طعنه بقیه رو بده 

نخوندم تا آخر اما درکل من خودم اگر جای استاتر اون تاپیک بودم قطعاً جواب منفی میدادم 

بعد جالبش اینجاست که گفته بودن ماشین بابات چیه یا مگه بابات ماشین داشت ازدواج کرد 

آقا باباش انتخاب مامانش بود انتخاب این که نیست

💚🌱

هر کی هر چقدر میخواد بگه ای دختر اهن پرست پول پرست و....

بالا برن پایین بیان پول هم یکی از معیارهای واجبه ازدواج هستش مثلع اخلاق و اصالت خانوادگی و زیبایی 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلاً من خودم ازدواج اولم خونه‌ام در منطقه بهتری بود  به نسبت خونه مادرم 

ولی خونه‌ام به نسبت مادرم خونه خوبی نبود و توی آپارتمان بودیم با متراژ متوسط

سن دوتامون هم کم بود و پول از خودمون بود ولی باز مادر خودم امد به بدترین شکل تیکه انداخت و رفت🤣

نخوندم تا آخر اما درکل من خودم اگر جای استاتر اون تاپیک بودم قطعاً جواب منفی میدادم بعد جالبش اینجاس ...

من چندصفحه خوندم انگار وضع بابای استارتر خوب بود

ولی بازم از نظر کاربرها استارتر یه پول‌پرست بیچاره بود

من چندصفحه خوندم انگار وضع بابای استارتر خوب بودولی بازم از نظر کاربرها استارتر یه پول‌پرست بیچاره ب ...

بعضی از خانوم ها کلا خودشون رو لایق بدبختی می‌دونن 

وقتی می‌تونه انتخاب های بهتری داشته باشه چرا با همچین آدمی وارد رابطه بسه آدم با کسی می‌ره تو رابطه حداقل زندگیش بهتر بشه نه اینکه کیفیت زندگیش بیاد پایین مگه دختره دیوونه شده 

💚🌱

بعضی از خانوم ها کلا خودشون رو لایق بدبختی می‌دونن وقتی می‌تونه انتخاب های بهتری داشته باشه چرا با ه ...

البته حرف و عمل خیلی‌ها یکی نیست

یکی از کاربرهایی که خیلی از پسره دفاع کرده بود رو می‌شناختم

خودش همیشه از بی‌پولی شوهرش ناراحته ولی برای استارتر نسخه دیگری تجویز می‌کرد

اسی او تاپیک کلا خودش و تاپیک هاش مشکل داشت.

یعنی شما مردی که با بچه طلاق گرفته سنش دو برابر خودتون باشه اما پولدار باشه حاضری بهش فکر کنی؟

تا به حال ندیدم دختر پولدار به چنین مواردی فکر کنه.

بعد اسی بیشتر تاپیک هاش درباره پسرهای مختلف بود.

پول مهم هست.اهل کار بودن پسر خیلی مهم هست.

اما خانواده و اخلاقش هم مهم هست.

شاید یکی حاضر باشه با یک فرد پولدار ولی خائن زندگی کنه. یا حتی مردی که پولدار و بچه دار هم هست.

یکی به خاطر پول زن دوم میشه.

البته این طور مواقع مشخص میشه که چقدر پول مهم هست چون بعضیا حاضر هستند به خاطرش هر حقارت و سختی رو تحمل کنند. در کل پول خیلی خوبه و نمیشه منکرش شد. و همه سعی میکنند به هر شکلی شده به دستش بیارن حتی با حقارت و زندگی با یک مرد مطلقه و بچه دار یا زندار یا خائن.

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

من موافق تحقیر نیستم

چه برای شخص پایبنتر از خودمون 

چه بالاتر از خودمون 

دست بالای دست بسیاره و شما (شمای نوعی) هرچی باشی،بالاتر از خودت وجود داره 

من میگم افراد جایگاهشون رو بدونن و از ایجاد حواشی بپرهیزن 

ولی مث اینکه خیلی سخته براشون  

من موافق تحقیر نیستمچه برای شخص پایبنتر از خودمون چه بالاتر از خودمون دست بالای دست بسیاره و شما (شم ...

من وسط بودم؛ نه بالا بودم نه پایین

ولی از جانب دو‌طرف تحقیر شدم :(

من عاقبتنگری مدنظرم هست بیشتر

از نظر شما من بچه ام 😂😂😂😅

ولی خب من حداقل سعی میکنم از کنار خیلی از مسائل سطحی نگذرم .سعی میکنم خیلی از امور رو تحلیل ،یا سبک سنگین کنم 

تجربه اندک من میگه که پسرا خیلی خیلی کم پیش میاد برن با از خودشون پایبنتر 

اون هم وقتی خودشون از سطح رفاه خوبی برخوردارن .اصلا بهتره بگیم پیش نمیاد اگر هم بیاد از سر هوسه و علاقه حقیقی در وسط نیست .مثل پرنس و پرنسس😁😂

ولی خیلی دیدم سراغ دختر بالاتر از خودشون میرن ،مثل نازعلی ماه دوماد آینده 😂

و صد نمونه و بیشتر که خودم دیدم با چشمای خودم 

اینا خودشون یه جوری سمن خانواده هاشون یه جور دیگه .

معمولا از پول اون دختر پولدار استفاده میکنن و بعد هار میشن یه بلایی سر اون دختر میارن 

یا اگر اون دختر ردشون کنه ،میشه اهن پرست 

پول پرست ...

مگه به غیر از اون قطعه اهنی کمربندشون ،اهن دیگه ای هم در بساط دارن که زر میزننن ؟

من با مرد فقیر مشکل دارم .خیلی زیاد 

من خواستگار بی پول زیاد داشتم 

با ابنکه خودم چیزی کم ندارم 

اگه قبولشون کنی یه جوری تاوان میدی 

نکنی هم جور بدتری 😂

همشون به شدت دوست دارن بدون چون و چرا له لهشونو بزنی .چرا ؟چون کس دیگه ای نمیخوادشون 

خانواده هاشونم همینن 

خیلی بدردنخور و چیپ اند .

تهشم خیانت میکنن .

خیلی مارمولکن