2777
2789
عنوان

در مورد تاپیک پسری که پراید داره

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 31 پست

مریم جان بدون اغراق میگم شما اگه روان شناس و بلاگر ویا اینفلوئنسر رابطه میشدین الان شهرتتون از امثال کاتوزیان و..بیشتر بود 

ای کاش دوست واقعی م بودی بیشتر ازت یاد میگرفتم کما اینکه از همین مجازی هم خیلی چیزا ازتون یاد گرفتم 

من این شایت بارمنفیش برام زیاد بود ه ولی وقتی به پیدا کردن دوستانی مثل شما فکر میکنم همه تلخی هاشو میشوره میبره و ❤️

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از نظر شما من بچه ام 😂😂😂😅ولی خب من حداقل سعی میکنم از کنار خیلی از مسائل سطحی نگذرم .سعی میکنم خ ...

نه من که همیشه گفتم از نظرم بچه نیستی و‌ عاقلانه و آگاهانه نظر میدی 

مریم جان بدون اغراق میگم شما اگه روان شناس و بلاگر ویا اینفلوئنسر رابطه میشدین الان شهرتتون از امثال ...

مرسی شاینای عزیز و مهربونم

خیلی ممنونم از لطف و محبتی که به نسبتم داری❤️

بد‌ون شک تو هم بهترین هستی😘

بدون قضاوت و با لطافت به شرایط نگاه می‌کنی

منطق داری و از پرنسسعلی‌ها دفاع نمی‌کنی

و کلی ویژگی مثبت دیگه که باعث میشه بهترین دوست من توی سایت باشی❤️

مرسی شاینای عزیز و مهربونمخیلی ممنونم از لطف و محبتی که به نسبتم داری❤️بد‌ون شک تو هم بهترین هستی😘ب ...

دل به دل راه داره عزیزم❤️

خيلی دوست دارم بیشتر ازتون یاد بگیرم 🌹

راستی اون روز تو اسنپ یهو اهنگ نروووو مریم پخش شد و اولین چیزی که ذهنم اومد شما بودین 😊

دوست مجازی که همیشه به یادتم 

بعدم یاد سکانس پرنس افتادم نروووو و مریم🤣🤣

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

دل به دل راه داره عزیزم❤️خيلی دوست دارم بیشتر ازتون یاد بگیرم 🌹راستی اون روز تو اسنپ یهو اهنگ نرووو ...

منم از تو خیلی یاد گرفتم ❤️

من توی باشگاه یاد تو میوفتم چون قبلاً زیاد در مورد باشگاه حرف زدیم باشگاه رو رکن اساسی زندگی تو میبینم و شبیه مربیم فرضت می‌کنم

واقعاً دوستی مجازی هم عجیبه😅

منم از تو خیلی یاد گرفتم ❤️من توی باشگاه یاد تو میوفتم چون قبلاً زیاد در مورد باشگاه حرف زدیم باشگاه ...

نظر لطف شماست مریم جان❤️