2777
2789
عنوان

زنای قدیم که آهن پرست تر بودن که😬

232 بازدید | 9 پست

آهن پرست هم نه، طلااا پرست بودن 

یه نیگا به رسم و رسومات قدیمیمون بندازیم مثلا یکیس رسم رونما بوده. وقتی عروس میخواست برای اپلین بار چادرشو از رو صورتش برداره داماد ببینش یه تیکه طلایی چیزی میگرفت. 

اونا که بد تر از ما بودن😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا میتونید آهن پرست باشید بنظرم 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

این حرف الانیاست میگن اهن پرست چراچون گرونه و میخان ندن ... و الا همون قدیم بهتر بود ارزش و ارج و قر ...

الان این خرفو جدی زدی؟🫤

ارزش و ارج و قرب زن قدیما بیشتر بود؟🫤🫤🫤🫤🫤🫤

کتک که میخوردن حتی از پدرشوهرو برادرشوهر

جرات نداشتن به شوهره بگن بالا چشمت ابروئه

حتی جرات نداشتن به خانواده شوهر کوچکترین حرفی بزنن

شوهرشون زن هم میگرفتن جرات حرف زدن نداشتن

و هزارتا چیز دیگه

اونموقع طلا اینهمه گرون نبود عزیزم من نامزدیم هر ماه همسرم یدونه النگو ۵ گرمی میخرید 

الان بنظرت میشه با این حقوقا؟؟؟؟

اونموقع یخچالمون گوشت و ماهی و چرخکده اصلا تموم نمیشد الان چی ؟

تازه مستاجرم بودیم الان با اینکه مستاجر نیستیم دیگه نمیرسونیم

اونروزا شده حسررررررررررت 

کاربری دست دو نفره

الان این خرفو جدی زدی؟🫤ارزش و ارج و قرب زن قدیما بیشتر بود؟🫤🫤🫤🫤🫤🫤کتک که میخوردن حتی از پدرشوه ...

اره والا جرات نمیکردن حرف بزنن بندگان خدا باید توی یه اتاق سر میکردن با مادرشوهره 

طلا هم چون ارزون بوده میخریدن به چشم نمیومد 

فقط نمیدونم  چیرو با چی مقایسه میکنن😂😂😂

یاد جاریم افتادم حلقه خریدنی میگفت چرا حلقه گرون خریدید براش یه دعوا اساسی راه انداخت بعد یکی نبود بگه زمان تو طلا ارزون بوده و گرنه منم حلقه ای که برداشتم گرمش همون اندازه مال تو بود 

کاربری دست دو نفره

الان این خرفو جدی زدی؟🫤ارزش و ارج و قرب زن قدیما بیشتر بود؟🫤🫤🫤🫤🫤🫤کتک که میخوردن حتی از پدرشوه ...

الانم همینه فقط،درظاهر امروزی .. جانم ....بله

ولی قدیم زنا مجبورنبودن خرجی دربیارن و طلاهم زیادداشتن

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده