2777
2789
عنوان

این دختره چرا اینجوری میکنه

133 بازدید | 19 پست

هم کلاسیمه باهم رفتیم خرید مشتری یه چیز کرد تو پاچش هرچی میگفت نمیخوام الا بلا باید برداری 

بعد من خیلی خندم گرفته بود خیلی خندیدم گفتم حالا اشکال نداره دوست نداشتی با شوهرت برو پس بده 

حالا ازون روز انگار ازم فرار میکنه سر و سنگین جوابمو میده سعی میکنه باهام روبه رو نشه 

چرا ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای یه دوست مث این داشتم خیلی منگل بود رفته بودم سفر  ادکلن فیک طرف بهش انداخت گفتم نخر فیکه ولی کلی پول داد خرید شماره پسره رو هم گرفت حالا پسره ام برا اینکه بهش ادکلن بفروشه انقدم هیز بود من از مغازش اومدم بیرون 

یبارم کنارش  راه میرفتم کیفم از دستم افتاد بر داشتم دیدم رفته جلو تر وانمود میکنه منو نمیشناسه خیلی یه طوری بود 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

خب خندیدی فکر کرده داری پسخرش میکنی بجای اینکه اونموقع ازش دفاع کنی به فروشنده بگی خب نمیخاد زوری نیست واقعا منم دوست مثل تو داشتم حسود بود و خوشحال میشد از اینکه دیگران ضرر کنن خداروهزارمرتبه شکر بهش گفتم بهم دیگه زنگ نزن دنبالمم نیا اینقدرپررو بود که ولکن نبود که به دوسپسرش گفتم بهش بگو مزاحمم نشه

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

وای یه دوست مث این داشتم خیلی منگل بود رفته بودم سفر ادکلن فیک طرف بهش انداخت گفتم نخر فیکه ولی کلی ...

شما دقیقا برعکس اسی هستید قصدتون خیر بوده نه اینکه هرهر بخندید

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

شما دقیقا برعکس اسی هستید قصدتون خیر بوده نه اینکه هرهر بخندید

اره 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

😂😂😂وای خدایا پس احتمالا اینم خجالت کشیده از منگلیش 😂

اصن نمیدونم تو شهر غریب چند میلیونی کی تو رو نگاه میکنه که خودتو میزنی به اون راه که مثلا بگی من با این دست و پا چلفتی نیستم😐 

تازه تو سفر هم زوری خودشو چپوند تو اکیپ ما اصن رفیقمونم نبود

اره

منم دوست که نمیشه گفت دشمن بود مثلا از اینکه من یا دیگران صرر کنیم خوشحال میشد یه مفت خور ولگرد تن پرور بود هی خری هم نمیومد بگیرتش دربه در دنبال این بود خودشو بندازه گردن کسی همش دنبال پول دیگران بود باهاش قطع ارتباط کردم خداروشکر دیر فهمیدم اما بازم خداروشکر میگن ضرر رو از هرجا جلوشو بگیری منفعته ولکن نبود اخرش به دوس پسرش زنگ زدم صایعش کردم گفتم بگو مزاحمم نشه هرچی میگم زنگ نزن ولکن نیست 

منم دوست که نمیشه گفت دشمن بود مثلا از اینکه من یا دیگران صرر کنیم خوشحال میشد یه مفت خور ولگرد تن پ ...

حیف وقتمون ک با امثال اینا گذشت