2777
2789

شرایطم خوبع قیافم خوبه وضع مالیمون خوبه 

سلزواریم ۲۴سال و چندماهمه 

دختر خوش اخلاقیم مهربون و گرمیم 

باحیا هستم 

چند وقت پیش فامیل متاهلمون اومد بهم نخ داد انفالوش کردم بااینک مجردیش روش کراش بودم خییلیی الان اومد نخ داد منم تحویلش نگرفتم چون خراب نیستم بعد دوستام گفتن خب برو نخ بگیر تو ک کراش. داری روش 

اما من زمان مجردیش روش کراش داشتم ن الان و بلتفاصله انفالوش کردم و سیکش زدم بعد همین دوستا و اپمای خراببببب متاهلن ک اینو ب من گفتنننن

نوش جون شوهراشون باهمین زنایی ک گرفتنننن نوش جونشون ک نیومدن سمت امثال مننن 

ایشالا ازدواج کنی با آدمی که لایقشی

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسری که واقعا بگیر باشه و مرد،لزومی نداره نخشو بگیری!

اتفاقا بی محلی کنی بیشترم جذبت میشه و سراغتو میگیره

و جذاب تر میشی براش

الا اینکه هدفش دوستی و مکالمه باشه فقط 

..🌴❤️

صدبار گفتم اینم روش با ازدواج خوشبخت نمیشین تو شوهر هیچی نیست ادم موقعی که باید ازدواج کنه که بدونه وقتشه نه که ببینه همه ازدواج کردن بگه منم ازدواج کنم یا عشق باشه داخل ازدواج پس بس کنین دخترا

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

صدبار گفتم اینم روش با ازدواج خوشبخت نمیشین تو شوهر هیچی نیست ادم موقعی که باید ازدواج کنه که بدونه ...

بابا کار ب بقیه ندارم من خودم میدونم وقتمه تازه دیرم شده

اولا کار خوبی کردی ردش کردی 

دوم اگه دوستای متاهلت اینو گفتن بهت خیلی ذات خرابی دارن. کلا زمونه زمونه خرابی شده دختر پسر هم نداره واقعا متاسفانه 

سوم همه متاهل ها خراب نیستن که  

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

👌🏻

نمیدونم چرا نمیفهمن الان من مگه چس ناله میکنم سر شوهر نه تازه زندگیمم میکنم زنده هم هستم شوهر هیچ پخی نیست

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️