2821
2789
عنوان

مشاوره میدید🥲🙏

36 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من حقیقتا یجورایی سردرگمم کسی هم نیست باهاش درمیون بزارم تنها جایی که به ذهنم رسید اینبود که یه تاپیک بزنم و از شما بپرسم 

من از بچگی عاشق ورزش بودم یعنی یکی از کارهایی که نمیتونم متوقفش کنم ورزش کردنه من موقع انتخاب رشته تنها چیزی که درنظر گرفتم درامد و اینده شغلی و بازارکار و مقداری هم از علاقمو درنظر گرفتم و رشته حسابداریو انتخاب کردم چونکه میگن اینده شغلی خوبی میتونه داشته باشه و اینا و چون راجب رشته تربیت بدنی چیز زیاد خوبی نمیگفتن مزدم میگفتن درامد معمولی و کمی داره و اینا منم تصمیم گرفتم حسابداریو انتخاب کنم نه اینکه علاقه ای نداشته باشما چرا به حسابداریم علاقه دارم ولی خب طبیعتا نه به اندازه ورزش

الان نمیدونم بهترین کار چیه تغییر رشته بدم برم تربیت بدنی مربیگری بدنسازی بگیرم یا حسابداریو ادامه بدم و درکنارش مربیگری هم بگیرم راستش بیجوراییم روم نمیشه به خانواده بگم میخوام تغییر رشته بدم چون خیلی قاطعانه حسابداریو انتخاب کردم نمیدونم‌دوستان ممنون میشم کمکم کنید ببخشید زیاد تایپ کردم ولی واقعا به کمکتون نیاز دارم🙏

قطعا تربیت بدنی چون میگی بهش بیشتر علاقه داری و دوم اینکه چرا به حرف مردم توحه میکنی /:

اخه درامد و اینده شغلی واقعا برام مهمه نیاز دارم بدونم واقعا کدوم از نظر درامد بهتره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز