2777
2789
عنوان

نمیخوام پیش مادرشوهرم زندگی کنم مگه زوره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 27 پست
یعنی از اول عروسی اومدی خونه مادرشوهرت؟ همون موقع خاستگاری گفته بود باید با خانواده ام زندگی کنی یا ...

تاز اول قرار بود خونه جدا از مادرشوهرم داشته باشیم جاریم نموند پیش مادرشوهرم گقتن بریم طبقه پایین مادرشوهرم ۳ سال اونجا زندگی کردیم تا برادرشوهرم زن گرفت که مجبور شدیم بیایم پیش یه افریطه که تو دید مردم فرشتس😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولا بچه داری چندتا؟بعدم چرا منتظر پشتوانه هستید همیشه؟بعدازشما هییییچکس قبول نمیکنه با مارش زندگی کنه یه مدتویرفتی قهر حتی اگر به طلاق میکشید دیگه دراختیار کسی دیگه ای نبودی که از صبح کار کنی تاشب اختیار زندگیتم دستت نباشه.بعد طلاق هیچکس نمرده‌ پشتوانه نداشتی من درکت میکنم من خودنم روزی رفتم بدون پشتوانه ولی برگشت سراغم وفهمید بتونم میرم برامم اهمیت نداره .

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
اولا بچه داری چندتا؟بعدم چرا منتظر پشتوانه هستید همیشه؟بعدازشما هییییچکس قبول نمیکنه با مارش زندگی ک ...

دوتا ،اشتباه اشتباه کردم خودم کردم که لعنت بر خودم باد آدم ترسویی مثل من حقشه همین بلاها سرش بیاد

عزیزم شوهرت و راضی کن ک ازونجا برید.‌ واقعا اذیت میشی من اوایل دیدم هی خاهر شوهرم میاد اینجا پیش ما میمونه سختم بود یه دعوایی راه انداختم ک نگم برات حالا دیگ پاشو از گلیمش دراز تر نمیکنه

عزیزم شوهرت و راضی کن ک ازونجا برید.‌ واقعا اذیت میشی من اوایل دیدم هی خاهر شوهرم میاد اینجا پیش ما ...

چون پدرشوهرم فوت کرده مادرش تنهاس به هیچ عنوان قبول نمیکنه بریم از اینجا

خدا بهتون آرامش بده ان‌شاءالله 

انشاالله با دعا های شما دوستان فقط در به در دنبال آرامشم هی میخوام بگم چیزی مهم تر از آرامشت نیست ولی یه جوری میره رو عصابم کل روزم بهم میخوره