2777
2789
پارچه کتان نخ خواهرم خرید واسم این که چند متره رو نمیدونم گلم دستمزدم گفت یک و نیم کلا ۳تومن بهش داد ...

یعنی خواهرت ازت دستمزد میگیره؟ 

خواهرت متاهله یا مجرد

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی خواهرت ازت دستمزد میگیره؟ خواهرت متاهله یا مجرد

نه مجرده ، یه عکس مانتو و شلوار بهش نشون دادم خیلی ازش خوشم اومد گفتن تو رو خدا واسم بدوز گفت من حوصله ندارم انقدر بهش اصرار کردم که قبول کرد ولی گفت دستمزدم بالاس 😂منم گفتم اشکال نداره تو واسم بخر و بدوز من پولشو بهت میدم ، دیگه ۳تومن بهش دادم تازه فقط پارچه رو خریده تا بدوزه احتمالا دق کنم چون سفارش های خودش خیلی زیاده من باید تو نوبت بمونم😂

نه مجرده ، یه عکس مانتو و شلوار بهش نشون دادم خیلی ازش خوشم اومد گفتن تو رو خدا واسم بدوز گفت من حوص ...

ولی دمش گرم که دستمزد گرفت

فامیل از من انتظار دوخت رایگان دارن

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

ولی دمش گرم که دستمزد گرفتفامیل از من انتظار دوخت رایگان دارن

ولی عوضش تولدم واسم هدیه میخره وحتی زمانی که دانشگاه میرفتم خیلی بهم پول میداد حتی الان من بخشی از کارای خیاطیش رو انجام میدم و بهم حقوقم میده خیاط نیستما یه چیزایی رو بهم اموزش میده من انجام میدم از پولایی که بهم داد چند ماه پیش ۲تا دستبند خریدم ، انقدر تا حالا هوامو داشته که نگو ، اینم چون خیلی بهش گیر دادم عصبانی شد ازم پول گرفت😂😂

از من میشنوی هیچ وقت واسه کسی رایگان کاری انجام نده اولش شاید برات سخت باشه ولی بعد ها دیگه واست راحته و قدر کارتو بهتر میدونن ،و قبل کارت حداقل یه پیش پرداختی بگیر 

ولی عوضش تولدم واسم هدیه میخره وحتی زمانی که دانشگاه میرفتم خیلی بهم پول میداد حتی الان من بخشی از ک ...

چقدر حرفات دل نشینه

مادربزرگم میخواد براش بدوزم

بنظرت ازش هزینه بگیرم

چقدر حرفات دل نشینهمادربزرگم میخواد براش بدوزمبنظرت ازش هزینه بگیرم

من باشم هزینه زحمتی رو که میکشم میگیرم چون هم باید چشمتو بزاری پاش وهم کمرتو و هم وقت بزاری الگو بکشی و ......

ومادربزرگت باید به خدا پول بیش تری بهت بده چون تو نوه شی و این پول تو خانواده خرج بشه که خیلی بهتره من حتی به ادم های نزدیک اطرافم پول بیش تری میدم وقتی که برام کاری انجام میدن 

عزیزم این رفتارت که در مقابل زحمتی که برای کسی میکشی ولی پولی دریافت نمیکنی اصلا خوب نیست الان خیاط های بیرون برای کوتاه کردن دم پای شلوار ۳۰۰تومن پول میگیرن 

راستی یه لیست قیمت از کارات تهییه کن هر کی خواست کاری واسش انجام بدی تو واتساپ واسش بفرست اگه اکی بود پرداخت کنه و بیاره تو واسش انجام بدی  ، واقعا کار فامیل هاتون بسیار زشته که زحمت تو رو ندید میگیرن