2777
2789
عنوان

خانوما کیا تو خونه ورزش میکنن

92 بازدید | 15 پست

ورزشهایی مثل پیلاتس منظورمه.چجوری انجام میدین؟ از روی فیلم؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از روی فیلم انجام میدم، از نت پیدا می کنم

چجوری مطمین میشین اشتباه انجام نمیدین؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
پیچزیاد هست.. گوگل هم پره

چجوری ترتیبشو باید پیدا کنم؟ خودم پیج زیاد فالو کردم.ولی همشون دوره میفروشن یا انلاین دوره دارن

دوره یوگا خریدم ولی خیلی سنگینه برام من قبلا کلاس یوگا میرفتم اصلا اینجوری نبود.گذاشتمش کنار 

پیجی میشناسین که از اول اصولی فیلمهای پیلاتس داشته باشه به ترتیب؟

عزیزم یوتیوب (چه فارسی چه خارجی) پر از مربی هست برای پیلاتیس اگر سرچ کنی میاد و اغلب کامل ویدیو ها رو میزارن به ترتیب..

اپلیکیشن Splits training هم خیلی خوبه

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

عزیزم یوتیوب (چه فارسی چه خارجی) پر از مربی هست برای پیلاتیس اگر سرچ کنی میاد و اغلب کامل ویدیو ها ر ...

مرسی گلم