2777
2789
عنوان

دوستان عکس عروسی قبلی شوهرم دیدم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 62 پست
نمیگم زنش دوست داره یا هنوز تو فکرشه دلم برا خودم میسوزه که چطور این کار کردم وسواس فکری گرفتم بخدا

قسمت بوده حالا ما که با پسر خونه ازدواج کردیم چه تحفه ای هستن تازه اکثر اقایون تو مجردی ده تارو از سر باز کردن این بنده خدا تو شناسنامش بوده ،اگر اخلاقای بدی نداره  اذیتت نمی کنه اصلا بهش فکر نکن،دروغ که نگفته خیانتم نکرده هر چی بوده از گذشتش بوده که راست وحقیقتش وگفته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سخت نگیر والا زنداداش من میره با مادر زن قبلی داداشم خودش احوال پرسی میکنه  میگه اصلا برام مهم نیست 

با اینکه همسر قبلیش مجددا جدا شده حتی خودشم بارها دیده ولی داداشم دیگه دوستش نداره مهم اینه

عزیزم یعنی چی انقدر ضعف نشون میدی، منم با مرد مطلقه ازدواج کردم حتی یکی دو سال اول عکسای زن اولش تو گوشیش بود یکبار حساسیت نشون ندادم خودش کم کم حذفشون کرد از اقوامشان بارها تو مراسمات دیدمش و واکنش بدی نداشتم ، اون زن قبل من بوده و تموم شده واقعا از عثل بخوره بخاطر چیزی که تموم شده خودمو آزار بدم ،تو ذهنت خیلی به مطلقه بودن شوهرت پر و بال دادی عزیزم رو خودت کار کن قوی و محکم باش خودتو سرگرم کن که نتونی بهش فکر کنی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
خودا قبول کردی با مرد مطلقه ازدواح کنیبعد خجالت و حال بدت چیه

نمیدونم 

مقایسه میاد تو ذهنم مهریه من کمتر از زن قلبشه 

با وجود اینکه من فرد تخصیل کرده و مستقل  بودم 

ولی زن قلبیش به زور پنج کلاس سواد داشته 

بی عقل از خانواده داغون صرفا به خاطر اینکه بی کس بوده باهاش ازدواج کرده گفته من بچه طلاقم اونم بچه طلاقه به درد هم میخوریم بعد ازدواج فهمیده دختره شیرین عقلم هس طلاقش داده 

الان شوهر به روستا کرده مشغول دامداری ایناست 

خودمم مبینم خوشگل بودم سن کم بوده تحصیل کرده  مستقل چرا به همچین کسی ازدواج کردم از خودمم بدم میاد 

ایتقدر بهم گفتن بی ارزش خودمم باور کرده بودم 

سخت نگیر والا زنداداش من میره با مادر زن قبلی داداشم خودش احوال پرسی میکنه میگه اصلا برام مهم نیست ...

دقیقا منم بخدا میبینمشون احترام میذارم و همیشه سلام احوال پرسی میکنم

خودت ازدواج اولت بوده

اره به این چیزا دقت نکن زندگی انقدر بالا پایین داره که نباید دنبال مشکلات جدید بگردی ، شما خودت داری از هیچی برای زندگیت مشکل درست میکنی قربونت برم

دقیقا منم بخدا میبینمشون احترام میذارم و همیشه سلام احوال پرسی میکنم

جالبه مادرزن قبلیه خیلی داداشم را هنوز دوست داره 

خداییش به زنداداشم هم خیلی محبت می کنه و میگه حلال کن دخترم اذیتت ن کرد 

آخه تا چند سال داداشم چکای زنش را پاس می کرد ولی خانمش با سختی ساخت و گذشت کرد 

ولی الان الهی شکر زندگیشون خیلی خوب شده