2777
2789
عنوان

دوستان عکس عروسی قبلی شوهرم دیدم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 62 پست
چرا وقتی انقدر روحیت حساسه با مردی ازدواج کردی که یه بار ازدواج ناموفق داشته حتی اگه ازدواج نمیکرد ب ...

ازدواج خیلی فرق داره با دوست دختر 

من از اینکه بگم شوهرم قبلا زن داشته به شدت خجالت میکشم 

از طرفی فشار خانوادم منو به این ازدواج مجبور کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همچین کردی پس

گفتم که اون موقع حساس بودم ولی خانوادم اصرار کردن 

که اینجور امتیاز مثبت داره قدر خونه زندگی بهتر میدونه 

تخملت میکنه این حرفا صبرش بیشتره 

انگار که من زشتم یا هویلام یا کور یا شلم که بخواد تخملم کنه 

تحت تاثیر رفتارشون این ازدواج کوفتی قبول کردم چند ساله دارم فقط زجر میکشم نه رابطه باهاش لذت میبرم نه هم نشینشن 

مخبت نمکنه بهم نارحت میشم اگرم بکنه تو سرم میگم اینارو با یکی دیگه تجربه کرده داغون تر میشم 

چه امتیاز مثبتی داره

اینکه زن طلاق داده خودشم بچه طلاقه گذشت و صبرش تو زندگی بیشتره 

باور کن اینقدر گفتن امتیاز مثبت مثبت اوایل با افتخار مثل خر هر کی می پرسید تبریک میگم ازدواج کردی با کیی 

با خوشحالی مثل گاو میگفتم با فلانی یه زن طلاق داده 

انگار که میگم با فلانی که کارخونه داره 😒

وای مامان بابات چرا این کار و کردن از قضا کسی که طلاق داده قبح کار براش ریخته

پسره میشناختن میگفتن تو طلاق زنش تقصیر نداشته 

خب حقیقتا اینطور بوده 

زنش کم عقل بوده 

ولی برای من خیلی خیلی سخته 

مثل چی تو گل موندم نه راه پس دارم نه پیش 

بعضی وقتا میگم کاش یا من بمیرم یا شوهرم از این زندگی خلاص بشم 

نمیتونم طلاق بگیرم چون صد درصد موقعیت های خیلی به مراتب بدتر از الان نصیبم میشه چون زن مطلقه هستم ارزش نداره زن مطلقه  تو منطقه ما ولی بیوه  چرا 

ولی بخدا هر لحظه این زندگی برام کمتر از مردن نیست نه خواب ندارم نه خوراک نه فکر خیال راحت جالب اینجاست حتی پولدار نیستیم موقعیت مالی بدی داریم نمیدونم چطور خانواده تونستن این ظلم در حق دخترشون بکنن 

گفتم که اون موقع حساس بودم ولی خانوادم اصرار کردن که اینجور امتیاز مثبت داره قدر خونه زندگی بهتر مید ...

اونا اگه خوب بودن از هم طلاق نمی گرفتن وقتی دونفر از هم طلاق می گیرن یعنی از هم تنفر داشتن وهمدیگه رو نمی خواستن شما جنون گرفتی این چرت وپرتا چیه می گی،خصوصا آقایون که چهلم زنش میشه فرداش میره زن عقد می کنه مردا بی وفاتر از اینان که فکر می کنی

اسی خانواده شوهرت چیز خورت کردن

بیچاره ها اهل این کارا نیستن اگر چیزی خوردی باشه 

از طرف خانواده خودمم هست 

چهار خواهریم از ترس ترشیدگی فورا شوهرمون میدادن

اونا اگه خوب بودن از هم طلاق نمی گرفتن وقتی دونفر از هم طلاق می گیرن یعنی از هم تنفر داشتن وهمدیگه ر ...

نمیگم زنش دوست داره یا هنوز تو فکرشه 

دلم برا خودم میسوزه که چطور این کار کردم وسواس فکری گرفتم بخدا 

یه وقتایی آدم نباید اصرار کنه که  هر چیزی رو بشنوه یا ببینه کاش عکس رو ازش نمیگرفتی 

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚