2777
2789
عنوان

دخترا واسه پسری ک دوسش دارن اشپزی میکنن🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 50 پست
خودم دوس دارم ذوقشو دارم ب کسیم ربطی نداره

باشه من که چیزی نگفتم😂😐

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐😐😐 چرا انقد بدبینی

چون به پسرا اعتماد ندارم

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

چیزی درست کن که اگه سرد بشه از دهن نیفته

اول سعی کن از زیر زبونش بکشی که چه غذاهایی دوست داره

غذاهای انگشتی مثل پیراشکی، پیتزا، ساندویچ مرغ، بورک گوشت سرد هم بشن مشکلی نیست 

اگه سنتی خوره سعی کن توی باکس های گرمکن ببری

۲۰ ۲۲

خب سنش کمه، من و همسرم سنمون بیشتر بود و من آشپزی دوست داشتم کلا یه وقتایی هم براش می‌بردم یا یه غذای خاص اگر درست میکردم برای همسرم نگه میداشتم (دوست بودیم)

ولی کلا اگر عزت نفس داشته باشه اینطوری بهت نمیگه..... تو هر از گاهی میتونی یه چیزی درست کنی ولی وظیفه ات هم نیست (خرج کردن توی رابطه وظیفه اون ولی هست)

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه بار بعد دانشگاه اومد دنبالم برام پیراشکی گوشت اورد که مامانش درست کرده بود چقدرم بهم چسبید خیلی خوشم اومد از این کارش برای جبران ماکارانی پختم براش بعد فهمیدم مامانش ماکارانی خوب درست نمیکنه خوشش اومده از ماکارانی 

بعد سه ماه اومد خواستگاری و الان همسرمه