2777
2789

من همین تاپیک رو زده بودم 

یه عده گفتن برعکس برکت رو از زندگیشون برده فقر اورده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خوبه.

هر شب بعد از نماز مغرب بخون.

سوره مزمل و طلاق هم همراهش بخون.

خیلی خیلی مفید و پر سود هستن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من همین تاپیک رو زده بودم یه عده گفتن برعکس برکت رو از زندگیشون برده فقر اورده

همش چرت و پرت. 

قران حتي بودنش هم تو خونه باعث بركته. چه برسه به خوندنش. 

اصلا به اين اراجيف گوش نده عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بله خوبه.هر شب بعد از نماز مغرب بخون.سوره مزمل و طلاق هم همراهش بخون.خیلی خیلی مفید و پر سود هستن

خیلی ممنونمممم 

منم شنیدم گفتن واقعا مجرب و عالیه از سری راه هایی بود ک گفتن رزق و روواقعا پربرکت وزیادمیکنه

خداهست 

خیلی ممنونمممم منم شنیدم گفتن واقعا مجرب و عالیه از سری راه هایی بود ک گفتن رزق و روواقعا پربرکت وزی ...

الهی هر چی از خدا میخوای بهترینشو بهت ببخشه عزیزم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من وقتی میخونم دستم خالی نمیمونه.نمیگم پولدار شدم چون بهرحال باید کار کنی که پول دربیاری اما لنگ نموندم...انگار یه برکتی به پول میده که دستت خالی نباشه 

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

من وقتی میخونم دستم خالی نمیمونه.نمیگم پولدار شدم چون بهرحال باید کار کنی که پول دربیاری اما لنگ نمو ...

اره دقیقا منظور همون برکته چون من میبینم ادمایی که با سه شغل هیچ برکتی براشون نیست و هیچ پیشرفتی هم نمیکنن

خداهست