2777
2789
عنوان

با طلاهام چیکار کنم

73 بازدید | 7 پست

خانما من از مجردی تا الان با طلاهایی که همسرم برام خریده ۲ میلیاردی پول دارم ، برای سرمایه گذاری به نظرتون طلاهارو نگهدارم سود بیشتری میکنم یا برم یه خونه کوچیک ( که تو شهر ما با این قیمت پیدا میشه ) بخرم  ؟ 

خونه رو هم برای زندگی نمیخوام برای سرمایه گذاری میخوام ، کدومش بهتره ؟ 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

طلا 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دست بهشون نزن بزار طلا باقی بمونن الان وقت خونه خریدن نیست

کسایی هم که طلا فروختن خونه خریدن مخصوصا این خونه های ارزون قیمت ضرر کردن ، تا میتونی به طلاهات اضافه کن ،بهترین سرمایه تک این وضعیت طلا هست 

چرا باید با طلا کاری کنید؟ بزارید بمونه سرجاش دیگه

همیشه میگفتم یه خونه بخرم اجارشم بدم با پول اجاره طلا بخرم البته همسرم میگه منم کمک میکنم خونه بهتری بخری برای همین به شک افتادم 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )