2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم کوثر رفتم با دکتر آزمون خوب بود 

دکتر شهریور رو شنیدم که خوبه ولی نرفتم 

بیمارستان مسلمین برا سزارین نرفتم ولی کلا خاطره خوبی ازش ندارم،زایمان طبیعی اونجا بودم کلا خوشم ازش نمیاد،البته هشت سال پیش،الان که دیگه بیمارستانو نو کردن 

اگه من بودم انتخابم کوثر با دکتر شهریور بود 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اگ بیمه نیر مسلح داری برو مسلمین اتاق خصوصی هم بگیر..تمییز هم هست..ارانتر هم میشه

نیروهای مسلح هست بیمم یعنی اتاق خصوصی دارن؟ 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم کوثر رفتم با دکتر آزمون خوب بود دکتر شهریور رو شنیدم که خوبه ولی نرفتم بیمارستان مسلمین برا ...

اتفاقا دکترم دکتر شهریوره ولی از چند نفر شنیدم رسیدگی مسلمین از کوثر بهترع

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من زایمانم زیر نظر زهرا آقایی بودم خیلی خوب بودن البته من طبیعی بودم

واقعا راسته میگن بداخلاقه من سزارین سومم دوست دارم برم یه دکتر خوب

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نیروهای مسلح هست بیمم یعنی اتاق خصوصی دارن؟

خب برو عالیه.. من دوستم ۳ماهپیش با اتاق خصوصی و بیمه نیرو اونجا زایمان سزارین کرد..خیلیییی راضی بود و هزینه هم زیاد نشده بود

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

من خودم کوثر رفتم با دکتر آزمون خوب بود دکتر شهریور رو شنیدم که خوبه ولی نرفتم بیمارستان مسلمین برا ...

عزیزم شما بارداری الان؟ 

بچه چندمت 

به خاطر تیکرت سوال کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا دکترم دکتر شهریوره ولی از چند نفر شنیدم رسیدگی مسلمین از کوثر بهترع

حقیقتش نمی‌دونم مسلمین چطوره،خودم کوثر بودم راضی بودم هم ولی مسلمین هم حتما خوبه

من فقط خاطره خوبی ازش ندارم که قطعا مربوط به الان نمیشه 

شما نیرو مسلحید؟؟هزینه سزارین بهتون گفتن چقدر میشه ؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خب برو عالیه.. من دوستم ۳ماهپیش با اتاق خصوصی و بیمه نیرو اونجا زایمان سزارین کرد..خیلیییی راضی بود ...

ممنون عزیزم نمیدونین دکترش کی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا راسته میگن بداخلاقه من سزارین سومم دوست دارم برم یه دکتر خوب

اره بداخلاقه ولی خیلی کار بلده واسع خاهرشوهرم سرطان رحم داشت نمیدونست چن تا دکتر رفته بود تشخیص نداده بودن زهرا آقایی تشخیص داد از اون ب بعد دیگه کلن فامیلی میریم پیشش واسه دکتر زنان 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
عزیزم شما بارداری الان؟ بچه چندمت به خاطر تیکرت سوال کردم

بله الآنم باردارم

بارداری سوممه

1
5
10
15
20
25
30
35
40