2777
2789
عنوان

شیرازیا بنظرتون برا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 31 پست
حقیقتش نمی‌دونم مسلمین چطوره،خودم کوثر بودم راضی بودم هم ولی مسلمین هم حتما خوبهمن فقط خاطره خوبی از ...

ااره بیمه نیروهای مسلح دارم کوثر فکر کنم ده تمن بشه ولی مسلمین خیلی کم میشه شاید در حد 500نمن

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ااره بیمه نیروهای مسلح دارم کوثر فکر کنم ده تمن بشه ولی مسلمین خیلی کم میشه شاید در حد 500نمن

چقدر خوب😄من یه سی چل تومنی پام میفته

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بسلامتی عزیزم خودت بچه سوم خواستی من ناخواسته باردار شدم خیلی اذیت شدم

آره میشناسمت،چند بارم باهات حرف زدم 😄

خودم میخواستم ولی یکمم دو دل بودم،مرداد گفتم ولش کن این سری پریود شدم دیگه جلوگیری میکنم چون زودم باردار نمیشم ولی چون تو فکر بچه بودم درستو حسابی جلوگیری نمیکردم،دیگه زد و همون ماه گرفت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چرا مگه سزاربن نبودی قبلی رو

چرا ولی بیمه ندارم،یا هم برم بیممو درست کنم بیمه سلامتیم که ارزشی نداره خیلی،در حد ۲۰ درصد کم می‌کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره میشناسمت،چند بارم باهات حرف زدم 😄خودم میخواستم ولی یکمم دو دل بودم،مرداد گفتم ولش کن این سری پر ...

عزیزم انشالله قدمش براتون خیره برا منم دعا کن این روزا برام بگذره به راحتی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا ولی بیمه ندارم،یا هم برم بیممو درست کنم بیمه سلامتیم که ارزشی نداره خیلی،در حد ۲۰ درصد کم می‌کنه

اهاا انشالله همه چی درست میشه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم انشالله قدمش براتون خیره برا منم دعا کن این روزا برام بگذره به راحتی

مطمئنم دنیا بیاد همه چیز درست میشه 

نگران نباش،بچه کوچولو خیلی شیرینه،شیرینیش سختیشو آسون میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من مسلمین اطلاعی ندارم ولی خودم کوثر بودم راضی بودم و در کل همه فامیل هر عملی باشه کوثر میریم

عزیزم دکترتون تو کوثر کی بود چندروز نگه میدارن بعد سزارین

1
5
10
15
20
25
30
35
40