2777
2789

خواهرم تازه ازدواج کرده 

بعد بدون اینکه از شوهرش بخواد براش قرص بخره شوهرش خودش براش خریده گفته بخور که یه وقت باردار نشی

حالا خواهرم از صبح مغر منو خورده 

میگه یعنی دوستم نداره دوست ندلره بچه دار بشه ازم که برام قرص خرید ؟ 

نظر شما چیه؟

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

اطلاعات عمومی اش یکم زیاد نیس ؟!

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اورژانسی سالی یکی دو بار 🤯 اونم در مواقع ضروری 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

چه ربطی داره 

الان خوب وقتش نی اول ازدواج دوستنداره اقا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بهش بر خورده که چرا ازم نپرسید فرص بخرم برات یا نهر

خودش خریده گفته بخور 

من گفتم ربطی به دوسن داشتن نداره فعلت شرایط نداره 

اما اصلا گوشش بدهکار نیست

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

میگه خودمم بچه نمیخوام 

اما وقتی حریده به زور داره میده بخورم انگار منو دوست نداره از من مطمئن نیست و کلی چرت و پرت میگه 

میگه اگررشوهر تو هم قرص برات میخرید بچه دار نمیشدی من پس چجوری باردار بشم خیلی داغونه

میگه از جانب هردومون تصمیم گرفته 

ب خواهرت از طرف من بگو .عزیزم یادت باشه دوستت داشته که باهات ازدواج کرده وگرنه الان دوس دخترش بودی ، فقط مثل باقی ادمها مغزش کار میکنه و نمیخواد تو این بحران کمبود اب و الودگی و گرونی فعلا مشکلاتش چند برابر بشه .همییییین لطفا ب حرف شیطان گوش نده اون میخواد شمارو از هم سرد و در اخر به جون هم بندازه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چون خوب میدونه با این شرایط فعلا بچه اوردن صلاح نیست

میگه چرا از جانب هردومون تصمیم گرفت اصلا از من نمیپرسه

خودش تصمیم گیرندس

شاید منو دوست نداره