2777
2789
عنوان

معنی این کارای شوهرم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 147 پست
واقعا تو همه زندگیا هستمردا مدلشون اینه خیلیااره برو تو بغلش بشین موقع فیلم یا اینستااروم بدون گله،، ...

وای انقدر ازین‌کارا کردم....الان بهش فکر میکنم ببخشید حالم بهم‌میخوره...باخودم میکم چ ساده و احمق بودم خودمو بهش اویزون میکردم میچسبوندم.

وای انقدر ازین‌کارا کردم....الان بهش فکر میکنم ببخشید حالم بهم‌میخوره...باخودم میکم چ ساده و احمق بو ...

ببین من یه راه چند ساعته تو ماشین تو راه چشام اشکی بود واروم گریه میکردم ، تازه نزدیک مقصد فهمید دارم گریه میکنم

اصلا نمیفهمن عزیزم اینا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این که مدلشه.باخودم روراست حرف نمیزنه...ازدلم دربیاره.غم باد گرفتم از بی توجهی هاش...دیده ناراحتم ...

من این مواقع میشینم رو پاش گوشی و ازش میگیرم میگم تو چشام نگاه کن کارت دارم .......😅

اگه زن مدام گریه کنه اره اهمیت نمیدن حتی بیزار میشن ولی در غیر اینصورت بی انصافیه. خیلیارو‌ دیدم یکی ...

من خیلی کم گریه میکنم.اما همینم ک اشکام میاد اهمیت نمیده.خصوصن اکر خودش مقصرباشه اصلا اهمیت نمیده

عزیزدلم شاید اصلا اون متوجه نمیشه تو بااین رفتارات چی ازش میخوایاون چیزی که تو ذهن توعه قرار نیست دق ...

باور میکنی از بس بی توجه دیدم دیکه دلم سرد شده ازش..اصلا نمیخام حتی توخونه ببینمش...مث ادم غریبه.

حرف نمیتونه بزنه لمسم‌نمیتونه بکنه؟..نمیدونی وقتی یک مرد دیکه باهام قشنگ حرف میزنه چقدر دلم میره...

میفهمم چی میگی خواهر بنظرم وقتایی ک خوبین بهش بگو چ انتظاری داری ازش

ده ساله گفتم فایده نداشته دیگه نمیگم..خیلی وقته نمیگم بهش یعنی...فقط از دایره توجه‌م خارج کردم..گاهی یه جیزایی میکه ک جرا زنگ نزدی چرا فلان نکردی...ولی محلش نمیدم.چون فایده نداره حرف زدن

من خیلی کم گریه میکنم.اما همینم ک اشکام میاد اهمیت نمیده.خصوصن اکر خودش مقصرباشه اصلا اهمیت نمیده

یا از رو‌نمیره یا نمیفهمه ولی اشتباه میکنه محبت و توجه نباشه آدم کم کم از شوهر و زندگی و... سرد میشه اینارو وقت مناسب بگو بهش شاید نمیدونه و اگه میدونه از عمد میکنه لجبازی میکنه ک اکثر زندگیارو همین بچه بازیا خراب میکنه

نگا اوایل چرا اهمیت میدن ولی اینکه بخوای همیشه ازین ابزار استفاده کنی بیزارشون میکنه و بدشون میاد

چون تازه عقد کرده بودیم براش جدید بود...بعدم همیشه خودش اشک منو‌درمیاره..دیروزم با زبون خوش کفتم سرم داد نزن اما بازم داد زد..منم از سر سفره پاشدم..اونم چند دقیقه بعد بجههارو برد بیرون..رفتم دیدم اونم غذانخورده...مقصرهمیشه خودشه

ببین من یه راه چند ساعته تو ماشین تو راه چشام اشکی بود واروم گریه میکردم ، تازه نزدیک مقصد فهمید دار ...

بنظرم ک میفهمن.خوبم میفهمن.فقط اهمیت نمیدن.

منکه ثابت شده برام.

فقط دلم‌میخاد برم ازین زندکی.

یا از رو‌نمیره یا نمیفهمه ولی اشتباه میکنه محبت و توجه نباشه آدم کم کم از شوهر و زندگی و... سرد میشه ...

هزتربار گفتم بهش.گفتم تو نمیترسی ازین که‌من یه روز برم؟خیلی چیزا بود برای کفتن ک بهش گفتم.اما بازم نکفت دوستت دارم