2777
2789
عنوان

معنی این کارای شوهرم چیه

3539 بازدید | 147 پست

کلا از دیرو قهرم باهاش کاری بکارش ندارم.ن شام ن ناهار..ن‌جای..ن صحبت هیییچییی...نکاشم نمیکنم..خودش چای میزاره غذا میخوره.بچه هلرو حموم برده.غذاشونو داده.بیرون برده منم صدا زده برای چای و اینا نرفتم.حرف میزنه اینجوری‌ک مثلا تلوزیون میبیینه بعد میکه‌عه اینار ببین..ولی چرا فلان کرد..یا خوابم برده بود بیدارم کرد بیا سرجات بخواب..اشپزخونه رو‌مرتب کرده...گاهیم از روی حرص اه میکشیه هوفی میکنه...نمیفهممش.

خب ک‌چی.

چقدر ناراحتم...خیلی نارحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بحث چالش داشتی ممکنه بخواد با رفتار جبران کنه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اگه شوهر منم از این کارا بلد بود بکنه... تا اخر عمرم باهاش قهر میکردم....... 

والا😂😂😂

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎

الان با شوهرتون قهری ؟

این همه داره انجام میده همه به معنای منت کشی هست 

منتظری بیاد بگه ببخشید ؟ خیلی از مردها هرگز نمیگن ببخشید 

ولی با کارهای اینو میگن تو هم کمی سلذکن زندگی تلخ نکنید 

میشه بگی قهر سر چی بوده؟

اره دیگه دعوا کردیم...ولی دیثه ازین رفتاراش خسته شدم...دلم‌محبت میخاد

خب اون با بلد نیس یا نمیخاد اینجور جبران می‌کنه ولی چندان ارزش ندارع جای محبت توجه نمیگیره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خب این که مدلشه.باخودم روراست حرف نمیزنه...ازدلم دربیاره.غم باد گرفتم از بی توجهی هاش...دیده ناراحتم ...

همون چایی گذاشتن و بچه ها حموم برم برای اون یعنی داره از دلت درمیاره منتظر نباش اون نمیاد با زبون بگه