2777
2789

چهره ات زیباست 

اما استایلت با احترام کم و کسری و ناهماهنگی داره 

مثلاً نحوه پوشیدن شالت درست نیست زیادی رهاش کردی قدش از لباست بلند تر شده و خوب نیست یا مدل دیگه سر کن یا از کلاه استفاده کن خوشگلترم هست 

رنگ شالت رو با شلوار یا کفش یا حتی کیف اگر قراره داشته باشی ست کنید. بهتره که تناسب رنگی داشته باشه 

معمولا استایل ساده و شیک بهتره یا یکدست تک رنگ باشه یا از. لحاظ تعداد  ترکیب رنگی حداقل ۲ رنگ یا حداکثر ۳ رنگ استفاده بشه 

عزیزم واقعا هم دلنشینی هم خوشگل هم خوش هیکل لباساتم قشنگه حالا بعصی دوستان رو لباست گیر دادن بخاطر ا ...

فدات عزیزم درباره استایل کردن خیلی بی سلیقه ام متاسفانه اگر میتونید راهنمایی کنید چطور بپوشم درباره سن نظری ندارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهره ات زیباست اما استایلت با احترام کم و کسری و ناهماهنگی داره مثلاً نحوه پوشیدن شالت درست نیست زیا ...

مرسی گلم استایلی داری عکسیچیزی که ازش استفاده کنم متاسفانه بی سلیقه ام در لباس خریدن و پوشیدن خوشحال میشم با توجه به قد ووزنم اگر استایلی در نظر داشتید عکسشو بدین

فدات عزیزم درباره استایل کردن خیلی بی سلیقه ام متاسفانه اگر میتونید راهنمایی کنید چطور بپوشم درباره ...

اها ببخشید سنتونم ۲۵اینا میخوره

نه لباساتونم قشنگ بود کمی حس کردم کاپشنتون کوچیکه بهتون 

ولی اون نطر دوستان بود وگرنه شیک بودین

یه کت کوتاه هم خیلی بهتون میاد

مرسی گلم استایلی داری عکسیچیزی که ازش استفاده کنم متاسفانه بی سلیقه ام در لباس خریدن و پوشیدن خوشحال ...

از تو پلی استور برنامه پینترست رو نصب کن

با و ی پ ی ا ن  باز میشه

پر استایلای شیکه

از اونجا ایده بگیر

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

مرسی گلم استایلی داری عکسیچیزی که ازش استفاده کنم متاسفانه بی سلیقه ام در لباس خریدن و پوشیدن خوشحال ...

پیج استایل زیاده باید اول فرم بدنت رو بدونی  بعد قدت رو در نظر بگیری که چی بپوشی قد بلندتر و شیک تر دیده بشی

قدت چنده؟ فرم بدنت چیه؟ 

سایت تشخیص فرم بدن توی گوگل هست باید اندازه های که میخواد مثل سرشانه و سینه و کمر و باسن و ران رو بگیری که بهتر بگه فرم بدنت چیه و چه استایلی بهت بیشتر میاد