2777
2789

یکی از دندانای آسیابمم که ایمپلنته افتاد تو دهنم دیگه نمیدونم چی میشه تعبیرش

اگه توی واقعیت همچین شرایطی داری به خاطر استرس هستاگر نه تعبیر داشته گلم

اره دارم دندونام اکثرا روکشن و عصب کشی چندبارم دراومدن اما دیگه یکی دوماهیه در نیومدن 

ولی اگه تعبیر داشته باشه چیه عزیزم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره دارم دندونام اکثرا روکشن و عصب کشی چندبارم دراومدن اما دیگه یکی دوماهیه در نیومدن ولی اگه تعبیر ...

خیره مادر جان 

دور از جون از دست دادن عزیز از سمت پدری

ولی چون خودت میگی شرایط واقعی رو داشته صرفا ناخوداگاهت هنوز اضطراب داری

و فقط صدقه بده خیره انشالله ❤️ 

قدیما که به تعبیر خواب باور داشتم و کتابهاشو میخوندم افتادن دندان تو‌کتاب ابن سیرین و یعقوب نبی و .. دندان‌های جلو فوت نزدیکان و پسین اقوام دور 

خودم خوابشو دیدم و اتفاق افتاده 

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
خیره مادر جان دور از جون از دست دادن عزیز از سمت پدریولی چون خودت میگی شرایط واقعی رو داشته صرفا ناخ ...

ممنونم عزیزم لطف کردی،اون دندون نیشم در واقعیت عصب کشیه اون دندون اسیابمم ایمپلنته و یه ماه پیش دراومد دوباره درست کزدم دیگه نمیدونم😔

قدیما که به تعبیر خواب باور داشتم و کتابهاشو میخوندم افتادن دندان تو‌کتاب ابن سیرین و یعقوب نبی و .. ...

بنظرت چون اون دودونام در واقعیت روکش و ایمپلنتن و چند باری در اومدن از استرسم نیست؟

ممنونم عزیزم لطف کردی،اون دندون نیشم در واقعیت عصب کشیه اون دندون اسیابمم ایمپلنته و یه ماه پیش دراو ...

حافظه پنهان هنوز مضطربه به خاطر همینه ولی بازم میگم خیره انشالله و صدقه هم که گذاشتی 

بازم خیره انشالله 

بنظرت چون اون دودونام در واقعیت روکش و ایمپلنتن و چند باری در اومدن از استرسم نیست؟

شک نکن دلیلش همینه 

نگرانی و تصویرسازی و ذخیره در حافظه 

سرک کشیدن مغز در زمان استراحت که درگیر اندام‌های حرکتی نیست و نیاز ب تمرکز نداره

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.