2777
2789
عنوان

امشب رفتیم رستوران هزینش 8تومن شد شوهرم گفت ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2478 بازدید | 74 پست
گفتیم یکم حالو هوامون عوض بشه خیلی وقت بود مسافرت نرفتیم گفتیم یه رستوران خوب بریم دیگه فک نکردیم ای ...

اشکال نداره خودت رو ناراحت نکن اما از این بعد حتما تو این رستوران ها قیمت رو حتما از گارسون بپرسید. 

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

ما همیشه اصفهان بریم میریم شب نشین.اصلا این قیمت نیست .احتمالا زیادی گرفتن ازتون . نایب تهران ما سه نفر میریم پنج تومن میشه همه هم سلطانی سفارش میدیم .چجوری باهاتون حساب کرده ‌همین الان بزن منوش رو تو نت میاره .ماکزیمم باید سه تومن میشد .غذای گوشتی انچنانی هم نگرفتید .تازه میگرفتید هم هشت تومن نمیشد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منوی شما یک میلیون هفتصد و پنجاه هزارتومن با ده درصد مالیات ‌نهایت میشه دو میلیون .حتی بگیم سرویس چای ‌و.... هم داشتید میشه سه میلیون.هشت میلیون اشتباهه برید اعتراض کنید.امکان نداره همچین چیزی

اونوقت من صدهزار تمن میدم ساندویچ فلافل شوهرم میگه همینو تو خونه درست کن مناسب تره

بهش بگو تو خونه بخوام درست کنم گرون تر در میاد

بعضی مردا چه فکری میکنن آخه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
ولی من فک میکنم پول جاشو گرفتن خیلی خفن بود

بله پول جاش رو هم میگیرن دیگه

رستوران خفن و لاکچری رفتی بعد قیمتش براتون عجیبه

عجیب شمایید واقعا

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود