2777
2789
عنوان

بچه شیرخشک ایاسیستم ایمنی ضعیفی دارن واستخون بندی ضعیف

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 41 پست
منم کوتاه نیستم اونا زیادی بلندن😅

اینا ژنه بنظرم منو خاهرم شیر مادر بودیم هردو اون قدش ۱۵۵ من ۱۷۰...

اون بیخییییال عالم من جوشی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خداحفظشون کنه ..میگی ب ژنه پس..دوران حاملگیتم تغذیه ات سر هردوشون یکی بود؟من بخاطر جنگ واین داستانا ...

من سر هردو ویار خیلی شدید داشتم. تغذیم افتضاح بود چون گلاب به روت مدام بالا میاوردم

سه ماهه سوم که ویارم خوب شد تغذیمم خوب شد سر جفتشون. ولی با چیزی ک از بچه‌های خودم دیدم حس میکنم بیشتر این قضیه ژنتیکه. 

بچه‌های داداشم هردو شیر مامانشونو تا دوسال خوردن. اولی به شدت ضعیف، دومی قوی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون برای زمانیکه که خود مادر تحلیل نره و شیرش مقوی باشه من که خودم به پسرم دادم راضی هستم ولی مامانم ...

اینکه رو‌قوطی نوشته فلان ویتامین و.....فکر کردی واقعا هست نه بابا فقط بچه رو تپل می‌کنه مثل خیلی قرص ها ک میخوریم

مادر باید به خودش برسه ولی شیر مادر مقوی هست دیدی ک مادرها میگن دندون مون پوسید تو شیردهی و .... چون بچه داره کلسیم و ....مادر از طریق شیر مصرف می‌کنه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
من سر هردو ویار خیلی شدید داشتم. تغذیم افتضاح بود چون گلاب به روت مدام بالا میاوردمسه ماهه سوم که وی ...

راس میگی اینا ژنه ..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بعضیا هرروز هرروز مهمونی وبیرونن مریض نمیشنمن چیکارکنم بشینم خونه همش اخه

عزیزم الان کلا هم هوا آلوده هست هم کرونا و آنفولانزا

بچه هم کلا سه ماه هست بله بشین خونه مثل بقیه

چرا مدارس ابتدایی و مهد کودک و پیش دبستانی تعطیل کرده بودن م بشینی خونه نه بری مهمونی 

اون بچه ها هم مریض میشن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
عزیزم الان کلا هم هوا آلوده هست هم کرونا و آنفولانزابچه هم کلا سه ماه هست بله بشین خونه مثل بقیهچرا ...

دقیقااا منم ب شوهرم میگم دلم نمیخادپامو بزارم بیرون

اینا ژنه بنظرم منو خاهرم شیر مادر بودیم هردو اون قدش ۱۵۵ من ۱۷۰...اون بیخییییال عالم من جوشی

بله درسته حق با شماست

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

هعی بخدا نمیدونم چیکارکنمراستی راجب مهمونی میگی برم یا خونه باشم وجایی نرم ..؟ بچه ۳ ماهه زوده واس ب ...

خواهر من بچش ۴ماهه

جایی نمیره بخاطر الودگی هوا و این ویروس‌های منتشر در جو

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اخییانقدر سر مریضیش جوش زدم اذیت شدم دیگ دوس ندارم پاموازخونه بیرون بزارم

اره ماهم بعد دوتا بچه ، فهمیدیم مهم بچه مونه ومریض بشه خودمون واون اذیت میشه!

الان دیگه اینو تاجایی میشه بیرون نمیبریم تاعید کمترازچهارماهه 

انشاءالله ازاواسط اسفند دیگه کم وبیش میشه بچه را بیرون برد 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اره ماهم بعد دوتا بچه ، فهمیدیم مهم بچه مونه ومریض بشه خودمون واون اذیت میشه!الان دیگه اینو تاجایی م ...

چرااواسط اسفند؟

چرااواسط اسفند؟

چون هوا گرمترمیشه معمولا

بعدهم نه بچه رالخت کنی اون موقع 

اما میگن بدن راازباد پاییز بپوشانید چون همینجور که درختها راخشک میکنه برای بدن بده 

وبادبهار بازبرای بدن خوبه بدنو زنده میکنه همونطور که برای درختها خوبه وزنده شون میکنه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶