2777
2789
عنوان

بچه شیرخشک ایاسیستم ایمنی ضعیفی دارن واستخون بندی ضعیف

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 41 پست
اصلا همچین چیزی نیست. به عنوان کسی که خودم و تمام خواهر برادرام و بچه هاشون و بچه های خودم شیرخشکی ب ...

جددی 

پس چرا بنظرت بچه ۳ ماهه ام ویروس گرفت..

چرا بچه دوستام ک یسره مهمونین وشیرخودشونو میدن ویروس نگرفتن انشالله بیماری ازشون دورباشه ولی بنظرم رسید شاید چون این شیرخشک میخوره گرفتخ

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خیلی دیر سرما میخورم ولی خواهرای دیگم از من بلندترن

ای بابا 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت فکر کن ی لحظه.. بنظرت ی مادر طول روز تمام مواد غذایی رو مصرف میکنع ک شیرش سرشار باشه....؟

نه ولی قویترن بچه هاشون باورکن بنظرم اینطوریه

نه عزیزم الان با کلی مکمل اصلا شاید بشه گفت از شیر مادر کامل ترهاون زمان ما بود منظورم دهه60 که شیر ...

از شیر مادر ک‌بهتر نمیشه گفت

ولی خوبه

خدایی شیر مادر کجا شیر خشک کجا 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
اره عزیزمنگران نباش😬

هعی بخدا نمیدونم چیکارکنم

راستی راجب مهمونی میگی برم یا خونه باشم وجایی نرم ..؟ بچه ۳ ماهه زوده واس بیرون رفتن باحساس نباشم

بنظرت هییییچ فرقی نبودهدبین تو واونا؟از نظرم سیستم ایمنی اسختخون بندی؟

ببین من دخترم شیرخشکی بود، پسرم شیر خودم خورد. دخترم از همه لحاظ قوی تره ، هم ایمنی هم استخون بندی. چون دقیقا به شوهرم رفته. پسرم به خودم رفته و ضعیف تره. بنظرم این قضیه بیشتر ژنتیکی باشه. و البته بزرگتر هم ک بشه تغذیه هم خیلی نقش داره

نه عزیزم الان با کلی مکمل اصلا شاید بشه گفت از شیر مادر کامل ترهاون زمان ما بود منظورم دهه60 که شیر ...

انشالله ک همینطوره

از شیر مادر ک‌بهتر نمیشه گفتولی خوبهخدایی شیر مادر کجا شیر خشک کجا

اون برای زمانیکه که خود مادر تحلیل نره و شیرش مقوی باشه من که خودم به پسرم دادم راضی هستم ولی 

مامانم شیر خشک داده به من بازم اکی بوده

به نظرم شیر همراه عالیه

بابام میگه چون زیادی بهداشتی بوده گفتی بوسش نکنه کسی وفلان بدنش حساسه

بچه ی منم شیرخودمو میخوره دختربرادرم سرملخورده بود فقط این گرفت 

چرا چون برادرزاده ام دوسالشه مدام می اومد اینوبغل میکرد و....

به خاطر برادرم واینکه خانمش نبودوسرکاربود سعی میکردم اروم دورش کنم اما بازهم تاخدودی می اومد دوروبرش 

نه خواهر جان این ویروس جدید میگن خیلی مسریه 

وقتی برو که مطمین بشی کسی زیادخونه شون نیست وهمه سالمن 

شب یلدا هم نبربچه راگناه داره 

یک شب دورهمی به چندروز مریض داری نمی ارزه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ببین من دخترم شیرخشکی بود، پسرم شیر خودم خورد. دخترم از همه لحاظ قوی تره ، هم ایمنی هم استخون بندی. ...

خداحفظشون کنه ..

میگی ب ژنه پس..

دوران حاملگیتم تغذیه ات سر هردوشون یکی بود؟

من بخاطر جنگ واین داستانا اشتهام کم بود واسترس داشتم

ربطی به شیر ندارهبدن نوزاد ضعیف دیگه مریض شده مراقبش باش همین

بعضیا هرروز هرروز مهمونی وبیرونن مریض نمیشن

من چیکارکنم بشینم خونه همش اخه

بچه ی منم شیرخودمو میخوره دختربرادرم سرملخورده بود فقط این گرفت چرا چون برادرزاده ام دوسالشه مدام می ...

اخیی

انقدر سر مریضیش جوش زدم اذیت شدم دیگ دوس ندارم پاموازخونه بیرون بزارم

منم کوتاه نیستم اونا زیادی بلندن😅

😂😂😍🥰