2777
2789
عنوان

چرا اینطوری رفتار میکنه چرا اسفند روشن میکنه چرا فرق میزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 39 پست
بهشون با ادب و متانت همون موقع بگو الان منظورتون به من بود؟

جدی ؟؟

مستقیم نگفتم ولی گفتم که هیچکس برای من اینکارو نمیکنه به یه طرفش هم نگرفت دوباره برای اون روشن میکنه

پس چرا اسپند روشن میکنن

مامان من با محبتم نگاه کنیم میره روشن میکنه میگه خودمون خودمونو چشم میزنیم 

باورت نمیشه ما چقدررر اسپند دود میکنیم اندازه ای که چشم چشم رو نمیبینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر مادر منم همین بودن مثلا من میرفتم سر کار نگران خواهرم میشون اون خستگاراش زیاد بودن نگران من میشد ...

اره میفهمم چی میگی 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
مامان من با محبتم نگاه کنیم میره روشن میکنه میگه خودمون خودمونو چشم میزنیم باورت نمیشه ما چقدررر اسپ ...

اره دقیقا من شنیدم دوست منم می‌گفت و اعتقاد داشت ممکنه پدر مادرا از محبت بچه ی خودشونو چشم کنن

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
جدی ؟؟مستقیم نگفتم ولی گفتم که هیچکس برای من اینکارو نمیکنه به یه طرفش هم نگرفت دوباره برای اون روشن ...

باید یاد بگیریم در لحظه حرفمونو بگیم

وگرنه آسیب روحی میبینیم 

بعضی رفتار ها واقعا آسیب زاست 

اونهم از جانب اشخاصی که والدین ما هستند 

در کمال احترام ازشون دلیل رفتار شون بخواه 

.

من برا همین یه دونه بچه اوردم دیگه نمیارم چون ترومام شده فرق گذاشتن بین بچه 

مامانم اینجوریه یکی دو ساله دیگه من خیلی شدید حسش میکنم که داداشامو و بچه هاشو بیشتر دوس داره و از رفتاراش متنفرم ، زیاد دیگه نمیام خونه مامانم اگرم بیام همش دعوام میشه باهاش

باید یاد بگیریم در لحظه حرفمونو بگیموگرنه آسیب روحی میبینیم بعضی رفتار ها واقعا آسیب زاست اونهم از ج ...

ااتفاقاً من خیلییییییی گفتم ولی میگن تو چرا حسودی میکنی دیگ سعی میکنم اتفاقا از حالا به بعد نگم شاید از بس گفتم که یه جوری نگاه میکنن 

برای من روشن نمیکنهتا اون حرف میزنه از کاراش بلند میشه

حالا بذار ازدواج کنی بچه دار بشی رفتارشون زمین تا اسمون فرق میکنه

من فکر میکردم ازم متنفرن ولی الان میبینم فقط استرس اینده ام رو داشتن

متاسفانه پدر مادرا هم اکثرا اینده رو تو ازدواج و این چیزا میبینن

حالا دفعه بعد که از موفقیتاش گفت تو خودت پیش دستی کن بگو برم برا فلانی اسپند دود کنم بلکه یکم گارد مامانت پایین اومد

ااتفاقاً من خیلییییییی گفتم ولی میگن تو چرا حسودی میکنی دیگ سعی میکنم اتفاقا از حالا به بعد نگم شاید ...

نمیتونی کاریش بکنی بنظرم کلن تو بیشتر پدر مادرا این هس که یه بچه رو بیشتر دوس دارن..‌‌

من برا همین یه دونه بچه اوردم دیگه نمیارم چون ترومام شده فرق گذاشتن بین بچه مامانم اینجوریه یکی دو س ...

شما خداروشکر ازدواج کردید بچه دارید  میتونید براتون دیگ مهم نباشه نظرشون ،پشت وپناهتون بعد خدا میشه خانواده خودتون ولی من چی 😔