2777
2789
عنوان

خسته شدم

177 بازدید | 16 پست

چرا کسی به دلم نمیشینه ، منم دلم می خواد ازدواج کنم ، خسته شدم ، چرا قسمت من تا حالا نشد؟ چه سوره ای باید بخونم ؟ کلی ختم گرفتم چله گرفتم ، نمی دونم چرا خدا منو نمیبینه

بنام خالق نور …سوگند به آنانکه غریقی را نجات می‌دهند ۲سوگند به آنانکه دل غمگینی را نشاط می بخشند ….سوره النازعات آیه ۱و ۲…اگر در مدت ۱۹ روز قرآن را بزبان مادری بخوانید از ابتدای قرآن تا انتهای آن که برزبانتان جاری شود و گوشتان صدای شما را بشنود اعجاز در زندگیتان خواهید دید. برای هر نیاز که دارید بخوانید و شاهد اعجاز خداوند باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خدا نمیخواد عزیزم تو گوگل سرچ کن چه سوره ای بخونی شاید اروم شدی

اگه نمی خواد چرا به دلم انداخت؟ چرا هر وقت قرانو باز می کنم میاد ما برای شما جفت افریدیم، چرا منو امیدوار میکنه ولی نمیشه، من چه گناهی کردم مگه، گناه ک نمی خوام کنم حق انسانی منه همینطور ک برا همه می خواد

اگه نمی خواد چرا به دلم انداخت؟ چرا هر وقت قرانو باز می کنم میاد ما برای شما جفت افریدیم، چرا منو ام ...

شاید اون کسی که توی ذهنته ادم خوبی نیست شاید اون ادم پیدا نشده هنوز

شما کسی به دلت نمی شینه پس یجورایی خواسته داشتین خودتون قبول نکردین.

خواستگار زیاد داشتم اما مناسب من نبودن و قبول نکردم ، کسی به دلم نمی نشست وگرنه من سخت گیر نیستم زیاد نمی دونم چرا اینجوری میشه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز