2777
2789

من یه زن داداش دارم 

ده تا خواهر و برادرن و وضع پدرشون خیلی ضعیف هست خیلی زیاد و به سختی بچه هاشو بزرگ کرده البته خیلی پدرومادر شریفی داره خیلی خوبن...این زن داداشم از اول زندگی مدااام خواسته داشت انگار از قحطی اومده بود مدام وسیله خونه میخرید و خودش و مقایسه میکرد و مدام میرفت آرایشگاه تتو میزد یا ژل و ناخن ومژه و... مداام جنگ داشتن با داداشم ما هیچوقت دخالت نمیکردیم به ما ربطی نداشت ، داداشم زنگ میزد به خواهرم اشک میریخت میگفت من سه شیفت سه شیفت سرکارم چقدر پول ناخن و ژل و روتختی و مبل بدم دیگه نمیکشم میخوام طلاقش بدم تو ۵سال اول دوبار مبل عوض کردن ده بار روتختی و قابلمه و...خونه هرکس هرچی میدید جنگ راه مینداخت ماهم بخریم.هیچوقت به دوتا بچه اش غذای درست و میوه نداد هرگززز چون باید به چشم هم چشمیش میرسید جوری بود که دیگه دوتا برادرش که رفته بودن خارج هم باید برای زندگی اینا کمک خرج میفرستادن اونقدراز برادراشگرفت که زن یکیشون رفت قهر گفت مگه ما زندگی نداریم کمتر خرج کنه و...

خلاصه ما هرگز خودمون و دخالت نمیدادیم هرگز حتی ۱جمله...

مامانم به برادرم میگفت دوتا بچه داری بساز با خانومت

کم کم گذشت و پدرم فوت کرد ما برای مراسم رفتیم دیدیم این با ۷قلم آرایش و بزک دوزک اومده و اصلا تعارف نمیکنه بریم خونه اش باز گفتیم ول کن بابا زندگیشون آروم باشه تعارف نکنه 

تا امسال شاسی بلند خریدن 

مامانم رفت خونشون(شهرستانن) تا رسید گفت ۲۰۰میلیون بدهی داریم منظورش این بود پول بدید

من متوجه شدم مارو کلا بلاک کرده من و خواهر و زن داداشم و مامانم و

بعد به دروغ گفت خالم مرده چرا استوریمو ندیدن تسلیت بگن

بعد اون زن داداشم گفت مریم جون فکر کنم بلاک کردی همه رو ما چیزی ندیدیم بهش گفت نه دیدی دلت نخواسته پیام بدی

هفته بعدش از بلاک درآورد راجع به دخترش استوری گذاشت من قلب فرستادم هیچی نگفت 

والله خوبه تو خونه ما آدم شدی

علت این اداها و بی احترامی ها چیه

هفته پیش که مامانم خونش بود 

من داشتم تلفن حرف میزدم گفت اومدم خونه مریم منم گفتم بره گمشه دیگه ۱۵ساله هی سکوت سکوت کلی حرف زدم

مامانم گفت صدای گوشی بلند بود همه رو شنید 

گفتم به جهنم 

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گدا معتبر شود...

بخوام بگم باید کلیییی بنویسم

از بی احترامی ها

دلم نمیاد بگم گدا بود رسما 

نکن دیگه 

دیگه بی احترامی کردنت چیه

والله تاالانتو نشنیده

دعوت کنه میریم نکنه نمیریم گله ام نمیکنیم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

میفهمم چی میگی خدا این زنا رو از رو زمین برداره سر ماهم اومده 

من هیچی برام مهم نیست دیگه بی احترامی کرد هرچی که بود میگذریم به شرط زندگی برادرم خوب باشه زندگی بچه هایش خوب باشه مادر و زن خوبی باشه ولی اون بدجنس همین هم نیست 

ایشالا هرکس این مدلی شه خدا بهش رحم نکنه حتی خودم . وقتی اینجور قراره بشه چرا باید شوهر کرد چرا باید بچه آورد 

ولش کن زندگی اون با تو فرق داره اصلا خودتو دخالت نده

۱۵ساله ندادم اصلا هیچینگفتم نمیگمم

الان با مامانم حرف زدم اون شنید بشنوه به درک 

خسته ام کرد دیگه

میفهمم چی میگی خدا این زنا رو از رو زمین برداره سر ماهم اومده من هیچی برام مهم نیست دیگه بی احترامی ...

به بچه هاش یاد داده باباتون بده

مامانم خواسته بره از خونشون پسر داداشم گفته ،مامانجون پسرتم با خودت ببر

مامانمم گفت مامانجون باشه پسرمم میبرم منتها خونه و ماشینشم میبرما

بچه ۷ساله میگه ماشین و مامانم خریده

فکر کن چی تو مغز بچه ها کرده

دوساله داداشم قرص اعصاب میخوره تمان بدنش کهیر زده

هر جور بد باشه رو میشه تحمل کرد،ولی ندید بدید رو ن والاخوب شد شنید

میدونی بخره به درک به من چه

داداشم برای اون نخره پولاشو خرج من نمیکنه که

ولی این بی احترامیا معنیش چیه دیگه

حقش بوده که شنیده وگرنه تونخواستی توروش بگی

والله 

بیشعور

به جهنم که شنید