2777
2789

بمیرم برا بچم دوشبه سرم میزنه چشماش از تب قرمز قرمز شده  حالم بده واقعا 

لطفا دعا کنید پسرم زود خوب بشه

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر منم یه هفته همین بود فقط تب بالا داشتم روانی میشدم ۳سالو نینس دکتر سرم و امپول نمیداد همش استامی ...

من بردم درمانگاه اصن تبش نمیومد پایین از بروفن هم میترسم نمیدادم

پسر منم یه هفته همین بود فقط تب بالا داشتم روانی میشدم ۳سالو نینس دکتر سرم و امپول نمیداد همش استامی ...

تا کی تب داشت پسر منم استامینوفن  نمیخوره   

امشب خونه پدرشوهرم دعوت بودیم نرفتیم گفتم شرمنده من بچم تازه از اون حالت دراومده دخترمم الرژی داره ه ...

اصلا  برات مهم نباشه همه ب فکر خودشونن نمیدونن ماها با مریض شدن بچه امون داغون میشیم. خودش چقدر عذاب میکشه

اصلا برات مهم نباشه همه ب فکر خودشونن نمیدونن ماها با مریض شدن بچه امون داغون میشیم. خودش چقدر عذاب ...

اسی چرا پروفن نمیدادی؟ 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
الهی طفلی بچه ،والا دکتر پسر من اعتقادی ب امپول و سرم نداره لعنتی،اب سیب بهش بده اب زیاد بده بخوره

نمیخوره هیچییی 

دکتر خودشم اصلا بهش  سرم نمیده دیگ خیلی حالش بد باشه میگه تحت نظر باشه. بیمارستان فوبیاشو دارم بخدا

اصلا برات مهم نباشه همه ب فکر خودشونن نمیدونن ماها با مریض شدن بچه امون داغون میشیم. خودش چقدر عذاب ...

اره بخدا قبلا حرفاون برام مهن بود ولی الان اصلا بچه هام پشت همن دخترم ۵سالو نیمه پسرم ۳و نیم یعنی بقران جون برام نمونده