2777
2789

آقا یعنی چی 

هر چی میاد تو ذهنتو دربارش تاپیک میزنید 

مگه مردا حیوونن که با دیدن خواهر و مادرشون چیز بشن 

اصلا مگه میشه 

اونایی که شما دیدی مرد نبودن  مریض بودن  همه که مثل هم نیستن🤦‍♀️

طرف میگه یه پیر زن دست یه مرد و بگیره  یعنی پسره چیز شده😐 یکم فکر کنید مگه تو زندگی تون بابا یا داداش نداشتید ؟ 

اصلا مغزم رگ به رگ میشه این چیز هارو میخونم

‌‌‌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا آمار تجاوز برادر و پدر زیاد شده البته خیلی جاها هم با رضایت دختره هم هست

ول کن  . چرا به این چیزا فکر کنیم .

تو فکر کن یه پسر ۱۵ ۱۶ ساله این چیزا رو بخونه واقعا بده🤦‍♀️😑

‌‌‌

اوکی قبول دارم همجنس هام خیلییی کارای بدی کردن ولی همه شون مثل هم نیستن نمیتشه یه نسخه رو واسه همه پیچید

من از طرف کارای بد همجنس هام معذرت میخوام با اینکه خودم کم ازشون آسیب ندیدم💔

اوکی قبول دارم همجنس هام خیلییی کارای بدی کردن ولی همه شون مثل هم نیستن نمیتشه یه نسخه رو واسه همه پ ...

به خدا خیلی عصابم خورد میشه 

نباید این حرفا رو بزنن  . زن و مرد خوب داریم بد هم داریم .

‌‌‌

یه چیز هایی میگن اصلا بد آموزی داره . پسر نوجوان توی سایت زیاده . دید اونا رو هم خراب میکنن

با خوندن اون چیزا به انسان بودن خودم شک میکنم و دلم میخواد کلل همجنس هام همه شون با هم خودم هم بینشون نابود شن

اون دفعه هم سر این موضوع بیخود و چرت بحث کردیم داخل تاپیک کاربر دیگه شما هم پاک کنید این جور تاپیک ها تازه ذهن بچه های که داخل این سایت هستن رو درگیر میکنه 

فقط خوکه که با هم خون خودش هم رابطه داره 

این چیزا از ذهن های مریض میاد 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2336020

اون دفعه هم سر این موضوع بیخود و چرت بحث کردیم داخل تاپیک کاربر دیگه شما هم پاک کنید این جور تاپیک ه ...

درسته 

پسرا توی سایت حق دفاع کردن و ندارن صد نفر میریزن رو سرشون که آره تو اشتباه میگی 

اخه چند روزه متن خیلی از تاپیک ها این شده .‌واقعا زشته . نمیدونم خودشون داداش یا پدر نداشتن 😑🤦‍♀️

‌‌‌