ممکنه که آدم در حال زایمان باشه ولی انقباض رو حس نکنه؟من زیر دلم و لگنم تیر میکشه ولی شکمم سفت نمیشه چند روز پیشم همچین دردی داشتم ولی کمتر بود رفتم بیمارستان گفتن دهانه رحمم یک سانت باز شده الانم شکممسفت نمیشه ولی تیر میکشه چیکار کنم؟انقد که رفتم بیمارستان دیگه روم نمیشه ایندفعه هم برم و بازم درد زایمان واقعی نباشه
وای چطور تحمل کردی تا ۴۰هفته،من علاوه بر اینکه ماه درد دارم خودمم از الان خستم فقط دلم نمیخواد انقدم ...
منم بی قرار بودم کلافه بودم خواب نداشتم مسمویت بارداری داشتم همه دست و پاهام ورم کرده بود انقدر رفتم بیمارستان که نگو... ولی چاره ای جز صبر نیست تا اون لحظه و دقیقه و ساعتش نرسه به دنیا نمیاد من اخرشم عجله کردم با امپول فشار ۱۲ ساعت درد کشیدم به دنیا نیومد سزارین شدم🤭🤭به خاطر همین میگم سعی کن اروم باشی اگه درد زایمان باشه انقدر بی قرارت میکنه که نمیتونی تحمل کنی از طرفی بارداری اولته دهانه رحمت طول میکشه تا باز بشه مطمئن باش اونقدر وقت داری که خودتو برسونی بیمارستان برو بخواب درد زایمان باشه نصف شب بیدارت میکنه
نه عزیزم مرسی از نگرانیت، ظاهرا ماه درده این دردایی که دارم چون هنوز که زایمان نکردم خداروشکر و فردا هم ۳۷هفته کامل میشه خیالم راحت تر میشه برای کامل بودن ریه هاش