2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین فک کنم دارم زایمان میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 44 پست
چشم رو چشممالهی اون لحظات حضرت زهرا کنارت باشه و بهت توان بدهالهی خدا کمکت کنه و دستت رو محکم بگیرها ...

مرسی قشنگم بابت دعاهات حتما یادت میکنم انشالله توهم به سلامتی بچتو بغل کنی

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم همونه. برای منم با حس دلپیچه شروع شد. به نظرم فواصل دردها رو اندازه بگیر، اگه دیدی منظمه برو ...

خوب شد که گفتی مرسی از راهنماییت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممکنه درد زایمان باشه ولی کلا اگه درد زایمانم باشه نباید عجله کنی و زود بری من ماه اخر که ماه درد دا ...

منم از همین چیزا میترسم که اول میخوام مطمئن شم بعد برم بیمارستان،چون انقد رفتم و دردم واقعی نبوده که نمیخوام این وقت شب همه رو کلافه کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینم بگم که من از ۳۷ هفته تا ۴۰ هفته و ۴ روز نمیدونم چند بار ماه درد و با درد زایمان اشتباه گرفتم دی ...

وای چطور تحمل کردی تا ۴۰هفته،من علاوه بر اینکه ماه درد دارم خودمم از الان خستم فقط دلم نمیخواد انقدم زود دنیا بیاد میگم کاش ۳۷هفته بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چطور تحمل کردی تا ۴۰هفته،من علاوه بر اینکه ماه درد دارم خودمم از الان خستم فقط دلم نمیخواد انقدم ...

منم بی قرار بودم کلافه بودم خواب نداشتم مسمویت بارداری داشتم همه دست و پاهام ورم کرده بود انقدر رفتم بیمارستان که نگو... ولی چاره ای جز صبر نیست تا اون لحظه و دقیقه و ساعتش نرسه به دنیا نمیاد من اخرشم عجله کردم با امپول فشار ۱۲ ساعت درد کشیدم به دنیا نیومد سزارین شدم🤭🤭به خاطر همین میگم سعی کن اروم باشی اگه درد زایمان باشه انقدر بی قرارت میکنه که نمیتونی تحمل کنی از طرفی بارداری اولته دهانه رحمت طول میکشه تا باز بشه مطمئن باش اونقدر وقت داری که خودتو برسونی بیمارستان برو بخواب درد زایمان باشه نصف شب بیدارت میکنه

منم بی قرار بودم کلافه بودم خواب نداشتم مسمویت بارداری داشتم همه دست و پاهام ورم کرده بود انقدر رفتم ...

من ۴روز پیش یک سانت بودم بعدش دو روز استراحت کردم باز دو روز بعدی رو عادی حرکت کردم الان بنظرتون باز نشده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی سخت باز میشه من تقریبا یک ماه اخرهر بار رفتم بیمارستان دو سانت بودم

منکه خداروشکر درد واقعی نبود نرفتم بیمارستان ولی مگه معاینه خودش باعث تحریک دهانه رحم نمیشه؟آخه خیلی شنیدم که میگن اگه معاینه کنن زودتر زایمان میکنی،من خودم فقط یکبار معاینه شدم ولی بعدش خیلی درد داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منکه خداروشکر درد واقعی نبود نرفتم بیمارستان ولی مگه معاینه خودش باعث تحریک دهانه رحم نمیشه؟آخه خیلی ...

اره باعث تحریک میشه ولی به این راحتیا نیست بذار بری بیمارستان ایشالا برای زایمان هر ساعت  ی بار یکی میاد معاینه میکنه و میره 

عزیزم زایمان کردی یا نه،نگرانتم

نه عزیزم مرسی از نگرانیت، ظاهرا ماه درده این دردایی که دارم چون هنوز که زایمان نکردم خداروشکر و فردا هم ۳۷هفته کامل میشه خیالم راحت تر میشه برای کامل بودن ریه هاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40