ممکنه که آدم در حال زایمان باشه ولی انقباض رو حس نکنه؟من زیر دلم و لگنم تیر میکشه ولی شکمم سفت نمیشه چند روز پیشم همچین دردی داشتم ولی کمتر بود رفتم بیمارستان گفتن دهانه رحمم یک سانت باز شده الانم شکممسفت نمیشه ولی تیر میکشه چیکار کنم؟انقد که رفتم بیمارستان دیگه روم نمیشه ایندفعه هم برم و بازم درد زایمان واقعی نباشه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من بعد از هفده سال(بعد از کلی سقط)و نازایی باردار شدم
تازه آزمایشم مثبت شده
اطرافیانم خیلی خوشحالن
اگه میشه دعام کن ک بارداری راحتی داشته باشم وبچه م رو صحیح و سالم ب دنیا بیارم
فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه
اون اواسط شروع دردهاست، شکم میاد پایین و سفت میشه. چون بچه میاد پایین و تو کانال زایمان قرار میگیره، حس سفت شدنش شاید تشدید شه. البته شکم کلا تو بارداری سفت تر از حد معموله.
انشالله که به سلامتی بچتو بغل کنی عزیزم شما هم برا من دعا کن راحت زایمان کنم
چشم رو چشمم
الهی اون لحظات حضرت زهرا کنارت باشه و بهت توان بده
الهی خدا کمکت کنه و دستت رو محکم بگیره
الهی ی بچه ی خوشگل و سالم ب دنیا بیاری ک بشه عزیز دل همه
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تو رو خدا اگه تونستی موقع زایمانت یادم کن
اسمم فاطمه س
فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه
ممکنه درد زایمان باشه ولی کلا اگه درد زایمانم باشه نباید عجله کنی و زود بری من ماه اخر که ماه درد داشتم هر بار به ماما همراهم زنگ میزدم خیلی ریلکس میگفت اول برو ی دوش بگیر با حوصله صبر کن اگه دردا فاصله شون کم شد برو بیمارستان زود بری یا برات امپول فشار میزنن عوارض داره یا اونقدر مدت بیمارستان بودنت طولانی میشه که کلافه میشی انرژی تو از دست میدی
اینم بگم که من از ۳۷ هفته تا ۴۰ هفته و ۴ روز نمیدونم چند بار ماه درد و با درد زایمان اشتباه گرفتم دیگه اخرش ۴۰ هفته و ۴ روز ماما گفت تو خسته شدی برو بیمارستان برات امپول فشار بزنیم