2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین فک کنم دارم زایمان میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 44 پست
رو شدن نمی خواد ک دختر خوبپاشو اصلا چیزی هم نباشه حداقل استرست تموم میشهاگه میشه برا منم دعا کنالهی ...

مرسی عزیزم حتما دعا میکنم

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکل اینه که انقباض نیست که شکمم سفت بشه فقط نیر میکشهمن بچه اولمه نمیدونم دردش چطوره اونطور که توضی ...

همیشه که انقباض نیست. اتفاقا انقباضات معمولا کاذب میشه، درد زایمان همون تیر کشیدن و ول کردن مداومه

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همیشه که انقباض نیست. اتفاقا انقباضات معمولا کاذب میشه، درد زایمان همون تیر کشیدن و ول کردن مداومه

واقعا؟پس چرا میگن شکمت باید سفت بشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم حتما دعا میکنم

من بعد از هفده سال(بعد از کلی سقط)و نازایی باردار شدم

تازه آزمایشم مثبت شده

اطرافیانم خیلی خوشحالن

اگه میشه دعام کن ک بارداری راحتی داشته باشم وبچه م رو صحیح و سالم ب دنیا بیارم

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

من بعد از هفده سال(بعد از کلی سقط)و نازایی باردار شدمتازه آزمایشم مثبت شدهاطرافیانم خیلی خوشحالناگه ...

انشالله که به سلامتی بچتو بغل کنی عزیزم شما هم برا من دعا کن راحت زایمان کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ضمنا اینم بگم دردش شبیه هیچی نیست، هیچ نمونه مشابهی نداره که بشه توضیح داد. با عرض معذرت با دستشویی ...

الان یکم احساس دلپیچه هم دارم ولی میترسم برم بدتر شم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا؟پس چرا میگن شکمت باید سفت بشه؟

اون اواسط شروع دردهاست، شکم میاد پایین و سفت میشه. چون بچه میاد پایین و تو کانال زایمان قرار میگیره، حس سفت شدنش شاید تشدید شه. البته شکم کلا تو بارداری سفت تر از حد معموله.

انشالله که به سلامتی بچتو بغل کنی عزیزم شما هم برا من دعا کن راحت زایمان کنم

چشم رو چشمم

الهی اون لحظات حضرت زهرا کنارت باشه و بهت توان بده

الهی خدا کمکت کنه و دستت رو محکم بگیره

الهی ی بچه ی خوشگل و سالم ب دنیا بیاری ک بشه عزیز دل همه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تو رو خدا اگه تونستی موقع زایمانت یادم کن

اسمم فاطمه س

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

الان یکم احساس دلپیچه هم دارم ولی میترسم برم بدتر شم

فکر کنم همونه. برای منم با حس دلپیچه شروع شد. به نظرم فواصل دردها رو اندازه بگیر، اگه دیدی منظمه برو بیمارستان.

ممکنه درد زایمان باشه ولی کلا اگه درد زایمانم باشه نباید عجله کنی و زود بری من ماه اخر که ماه درد داشتم هر بار به ماما همراهم زنگ میزدم خیلی ریلکس میگفت اول برو ی دوش بگیر با حوصله صبر کن اگه دردا فاصله شون کم شد برو بیمارستان زود بری یا برات امپول فشار میزنن عوارض داره یا اونقدر مدت بیمارستان بودنت طولانی میشه که کلافه میشی انرژی تو از دست میدی

اینم بگم که من از ۳۷ هفته تا ۴۰ هفته و ۴ روز نمیدونم چند بار ماه درد و با درد زایمان اشتباه گرفتم دیگه اخرش ۴۰ هفته و ۴ روز ماما گفت تو خسته شدی برو بیمارستان برات امپول فشار بزنیم