2777
2789

خدااااایا باورم نمیشه مثبت شده یعنی میشه کاذب نباشه ما یه مشکلی داریم دکتر گفت هیچوقت بچه دار نمیشین البته تازه عروسم  الان چندی از نذرمون نگذشته بی بی چکم مثبت شده همسرم امروز رفت ماموریت هنوز بهش نگفتم منتظرم برم آزمایش دعا کنییییددددددددد که واقعی باشه جفتمون عاشق بچه ایم یا امام حسین و آقام ابوالفضل دعا کن به درگاه خدا شما واسطه مایین😭😭😭

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوخدا امیدوارم واقعی باشهههههه از ته دل خوشحال میشیم ماشاا

مرسی عزیزم ایشالا🥲🥺

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

مبارکههههه😍😍😍

ممنون عزیزم 🥺❤️

چجوری هم تازه عروسی هم دکتر گفته بچه دار نمیشی هیچوقت ؟؟؟؟

این حرف کسی میزنه که چندین سال ازدواج کرده و بچه دار نمیشه دکتر قطع امید کرده

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

مبارکه

ممنون عزیزم

وای عزیزم چی بهتر ازاین انشالله بری سونو دوتا باشن😍😍😍نذرت قبول

ممنون عزیزم توکل برخدا 🥺❤️