2777
2789

ما هیچوقت فکر نمیکردیم یه روزی عاشق بشه چون اخلاقش با بقیه مردا متفاوته.دختر باز نیست و از اینکارا بیزاره ،تعصبیه امامهربون

سه ساله عاشق یه دختری شده از یه طایفه ی دیگه

وچون طایفه ی ما بااون طایفه قبلا مشکل داشتن بابای دختره لج کرده .داداشمم ول کن نیست هر سری یه واسطه میفرسته برای باباش 

الانم تهدیدش کردن که جونتو میگیرم و از این حرفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختره هم خیلی داداشمو دوست داره هرچی میشه به داداشم زنگ میزنه 

ی ماه پیش خواستگار داشته به داداشم زنگ زده گفته میخوان منو بدن داداشمم از عصبانیت چشاش قرمز شده بود عصبی بود رف دم در خونه ی دختره با پدرش و برادراش حرف زده دعواشون میشه مردم پادرمیونی میکنن و بخیر گذشت 

بابا و مامانم نگران داداشم هستن حقم دارن 😔😔میشه دعا کنید یا بشه یا داداشم بتونه قید دخترو بزنه

ول كنه ارزش جونشو ديكه نداره كه

عموهامم باش حرف زدن بهش گوشزد کردن که حق با خونواده ی دخترس چون ۱۵ سال پیش یکی از طایفمون عموی دختره رو میکشه البته اعدامشم کردن ولی کینه دارن 

داداشم میگه مگه من کشتم 

داداشم رفتارش ۱۸۰درجه عوض شده انگار جونش براش مهم نیست 

دختره هم ول کن نیست کاش حداقل خونوادش جلوشو میگرفتن 

پیله کردن که پسرتون ولکن دخترمون نیس ابرو نزاشته واسمون هرسری واسطه میفرسته برامون و این حرفا 

ازدواج هم كنه با اين وضع خوشبخت نميشن بهتره بيخيال شه

چی بگم خواهر 

ارامشی نمونده تو خونه 

داداشم هرکاری میکنه به ما چیزی نمیگه 

بابام خیلی از دستش عصبیه نگرانشه داداشم میگه من از کسی کمک نمیخوام خودم هرکاری کردم پای کارم می مونم 

چی بگم خواهر ارامشی نمونده تو خونه داداشم هرکاری میکنه به ما چیزی نمیگه بابام خیلی از دستش عصبیه نگر ...

نميدونم نذري هست يا نه ولي نذر كنيد مهرش از دلش بره عاقبت خوشي نداره اين ازدواج ايشالا خدا خودش كمكتون كنه