2777
2789
عنوان

پسرعموی شوهرم تو این گرونی اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 8797 بازدید | 138 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودشانگار یه تومور کوچیک داره روده ش

دیگه زن و بچه هاش برای چی اومدن باید با یکی می‌اومد ک‌مراقبش باشه یه زن و دو تا بچه کوچیک آورده حالا باید مراقب چهارتاشون باشید

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

شوهرت تعارف کرده دیگه تعارف نمیکرد

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

عزیزم ، برای منم پیش اومده ، حتی یک ماه مهمان داشتم از شهرستان ، ولی این روزا می گذره ، روی خوش نشون بده ، غذا هم معمولی پذیرایی کن،  اونا خودشون درک می کنن ، فقط رفتارت خوب باشه ، ببین خدا جای دیگه چطور برات جبران می کنه 

چه چیزایی داری تو خونه؟مثلا گوشت چرخ کرده نرغ گوشت داری؟برنج ؟  ببین مثلا یه روز ناهار ماکارونی درست کن شام خوراک لوبیا  ناهار عدس پلو شام کوکو سبزی ناهار لوبیا پلو شام کوکو سیب زمینی اگه گوشت چرخ شده داری ناهار قرمه سبزی یا قیمه درست کن با گوشت قلقلی . شام املت ناهار  ته چین مرغ درست کن چون مرغ زیاد نمیخواد یکم ریش ریش میکنی شام شامی کباب  یا عدسی 

ولی من دلم براشون سوخت🥲

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

بنده خدا از سر مجبوری اومده و گرنه کی دلش میخاد توی لین اوضاع اقتصادی آوار بشه سر یکی دیگه 

خواهش میکنم ازت بی محلی نکنی بهشون هر چی خودتون میخورین برای اونام درست کنید سخت نگیر زیاد