2777
2789
منم ۹ساله امروز بعد ۷روز پریود شدم دنیا رو سرم خراب شد.۲لارم ای و ای کردم نگرفته.بتای بالا اصلا ربطی ...

خدا کنه ایشالا که باردار میشی نگران نباش .دکتر ب من گفت بیا ای وی اف من با بار اول ای یو ای باردارشدم ختم حدیث کسا بردار خیلی معجزست

۱۸ و ۲۰.خوب کردی ریسکه منم اگر دوقلو باشه مجبورم سقط کنم نمیتونم نگه دارم

من روز سیزده هفده بودن دکتر آمپول آزاد سازی داد هزینه س گفت ده تونن من شوهرم مشکلی نداره گفتم بخوام بشه طبیعی میشه  ولی دو قلو سخته من خودم خیلی دوست دارم ولی با شرایط که من دارم خودم بخوام دکتر نمی زاره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا کنه ایشالا که باردار میشی نگران نباش .دکتر ب من گفت بیا ای وی اف من با بار اول ای یو ای باردارشد ...

۴۰روزبخونم اونقدر تو مشهد زار زدم از امام‌حسین خواستم مزار شهدا گمنام و همه نشد لم شکست

۴۰روزبخونم اونقدر تو مشهد زار زدم از امام‌حسین خواستم مزار شهدا گمنام و همه نشد لم شکست

من سر روز ۴۰ مثبت شد .توکلت بخدا باشه .من الان ک برمیگردم ب قبل میگم اخه اینهمه اصرار برای چی بود ..

نه آمپول زدم طبیعی اقدام کردم که تا پریودی م چند روز مونده شما چقدر هزینه دادین

ان شالله ک هستی علائم نداری من دردای پریودی خیلی داشتم.هزینه ازمایشگاه ۲ تومن دستمزد دکتر سه و ۵۰۰

چله حدیث کسا با خلوص نیت ب حضرت زهرا

هزیزم من ۸ ماه بود تو اقدام بودم 

رفتم دکتر گفت کیست داری ۲ ماه دارو خوردم

بعدش دکتر گفت تنبلی تخمدان داری

دارو دوفامد و متفورمین و دگزا داده و آمپول سینال اف و هاش ام جی

هزیزم من ۸ ماه بود تو اقدام بودم رفتم دکتر گفت کیست داری ۲ ماه دارو خوردمبعدش دکتر گفت تنبلی تخمدان ...

بعدش گفتن باید دهم پریود تا بیستم پریود باید یه روز درمیون نزدیکی داشته باشین

ولی متاسفانه من نمیدونستم و شوهرم رفته بود ماموریت کاری

کل زحمات و آمپول ها هدر شد🤦‍♀️

لتروزول و کلومیفن هاش ام جی هاش سی جی

این داروها همه ش خوراکیه؟

بتای بالا الزاما دوقلو نیست. بعضیا کلا بتاشون بالاست. یکی از دوستام روز موعد بتاش سیزده هزار بود ولی یه دونه جنین بود.