2777
2789
عنوان

درد پهلو و کمر نشونه بارداری

209 بازدید | 18 پست

سلام من امروز روز ۳۰پریودیمه چندماهم هست پریودام ۲۵روزه شده حالا هنوز پریود نشدم چندبار بی بی چک گذاشتم دوبار هاله ای انداخت که فقط با نور شاااید پیدا میشد ازمایش دادم روز ۲۷پریودی منفی بود چند وقتی هم هس هی درد پریودی میگیرم کمرم شدید درد میگیره دیشب کشاله پام درد گرفت پهلوم درد میگیره هرازگاهی معدم 

خواستم ببینم کسی بوده با این علائما باردار باشه؟؟ولی بتاشو زود داده باشه۰.۱ باشه؟؟

منم تقریبا همین علایم رو دارم اما میترسم بی بی چک بزنم منفی بشه ناامید بشم

منم میخوام صبح‌بزنم ولی‌گفتم قبلش ببینم کسی اینجوری باردار بوده یا نه🥲🥲ایشالا که بزن مثبت باشی اگه عقب انداختی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر بچه اول سهروز زودتر بی بی چک زدم هاله خیلی خیلی کم رنگ انداخت بعد موعد پریودیم آزمایش دادم باردار بودم

اما امروز ۴ روز مونده به موعد پریودیم بی بی چک زدم ۵ دقیقه اول دو خط کامل پررنگ شد به ۳ دقیقه نرسیده خط دوم ناپدید شد و یه هاله خیلی کم رنگ که تو نور دیده میشد

الان من هم رو هوام که باردارم یا نه

منم میخوام صبح‌بزنم ولی‌گفتم قبلش ببینم کسی اینجوری باردار بوده یا نه🥲🥲ایشالا که بزن مثبت باشی اگه ...

من دو روز میشه این علایم رو دارم هنوز به تاریخ پریودم نرسیده میگم صبر کنم شاید هیچی نباشه پریود بشم

من سر بچه اول سهروز زودتر بی بی چک زدم هاله خیلی خیلی کم رنگ انداخت بعد موعد پریودیم آزمایش دادم بار ...

شاید بیبی چک خطا داره🥲یا نمونه رو زیاد ریختی

ولی خب زودم هس بذار بگذره من خودم از یه هفته مونده ب موعد نی نی سایت میگشتک تاپیکی نیس نخونده باشم😂

من دو روز میشه این علایم رو دارم هنوز به تاریخ پریودم نرسیده میگم صبر کنم شاید هیچی نباشه پریود بشم

خب پس صبر‌کن ایشالا مامان میشی قشنگم از الان‌نیا نی‌نی سایت خیلیم سخته میدونم ولی‌‌ استرس میگیره ادم‌🫠چند ماه اقدامی

اخروز ۲۳ دورمه

بعد اقدام دلدرد پریودی داشتم تا الان.

دیروز کمی ترشحات قهوه ای داشتم.

الان سمت چپ پایین شکمم زیاد درد می کنه😢

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔