2777
2789
عنوان

بچم همزاد داره ایا

173 بازدید | 33 پست

دوستم میگه بچت همزاد داره چون دیگه الان هفت ماهشه گاهی یه نقطه رو نگاه میکنه و ذوق میکنه صدا درمیاره و بلند میخنده تا دوسه دقیقه. میکه همزادش خوبه چون چند بار گذاشتم پیشش بی دقت خانم میگه دیدم صدای بچه نمیاد متوجه شدم زیر مبل خوابیده و فک کردم پستونک دهنشه رفتم جلوتر دیدم دستمال کاغذی لول کرده میمکه عین پستونک و خوابه ولی قورت نداده همزادش نذاشته. میگف تو اتاق مشغول بودم یکی بهم گف بلند شو ارتوران میخواد گلو چپه کنه روش رفته دیده خاکاشو ریخته و داره گلدونو چپه میکنه. خودمم چندبار متوجه شدم خیره به یه نکته داره بووبوو میگه و میخنده حتی بلندشم کردم تو بغلم برگشته اون نقطه رو نگاه کرده. 

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بچه ها تا وقتی زبون درنیاوردن فرشته هارو میبینن بااونا بازی میکنن حرف هرکسی رو باور نکنید خوب تحقیق کنید همزاد براکسیه که خیلی گناه کرده

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

خیر ولی بچه رو تنها نباید بذارید 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم بچه ها تا وقتی زبون درنیاوردن فرشته هارو میبینن بااونا بازی میکنن حرف هرکسی رو باور نکنید خوب ...

واقعابراکسی هست که گناه کرده؟؟

من کسی میشناسم که باهمزادش درارتباط هست  ازدواج کردولی همزادش راضی نبودوواقعااذیتش کردتااینک جداشدن

عزیزم بچه ها تا وقتی زبون درنیاوردن فرشته هارو میبینن بااونا بازی میکنن حرف هرکسی رو باور نکنید خوب ...

جدی؟ اخه خودمم همزاد دارم و حسش میکنم روانشناسم و روانپزشکم میگف نه این توهم بخاطر بیماریته ولی واقعا پشت سرم و حضورشو حس میکنم گاهی که با سرعت چشم میچرخونم حس میکنم نشسته رو جزیره یا یخچال و... بعد برمیگردم میبینم نیست.

من اخه گناهی نکردم جز اینکه خیلی رکم. نه بد ذات و سیاس هستم نه آسیب زن به زندگی کسی

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

کی گفته عزیزم

همزاد چیه؟ همزاد جنی هستش که همزمان با ما متولد شده. جنسیتش و ظاهرش شبیه ماست و اصلا شاخ و دم نداره که بخواد ترسناک باشه یا ربطی به گناهکار بودن داشته باشه.

مهم‌ترین نکته هم اینه که زندگیمون به هم وصله

اگه شما مریض بشی اونم مریض میشه

اگه اون مریض بشه شما هم مریض میشی

اگه تو زندگی شما دخالت کنه و چیزی رو تغییر بده زندگی خودشم داغون‌ میشه و میریزه بهم

اگه ازدواج کنی با همزاد همسرت ازدواج میکنه و غیره

خلاصه که عقل داره و هیچ وقت به خود آدم و سرنوشت آدم آسیب نمیزنه. دلیلی هم نداره وارد زندگی ما بشه، هر چی فاصله بیشتر بهتر...

اصلا سمت ما نمیان

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

واقعابراکسی هست که گناه کرده؟؟من کسی میشناسم که باهمزادش درارتباط هست ازدواج کردولی همزادش راضی نبو ...

🫨🫨🫨🫨

واقعابراکسی هست که گناه کرده؟؟من کسی میشناسم که باهمزادش درارتباط هست ازدواج کردولی همزادش راضی نبو ...

بله همزاد جن هست که می‌تونه شیطان هم باشه اطلاعاتتونو راجع به ش ببرید بالا دیگه حرف هرکسی و باور نمیکنید

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

من کاری با همزاد ندارم چون اطلاعاتی ندارم ولی شما چطور میتونین بچهتونو دستش بسپارین؟

مجبور شدم دوبار چون مادرمم نبود و خودمم کار داشتم مث دیروز