2777
2789
عنوان

چرا هرکس کنکور قبول نشه میگن استعداد نداری برو خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 87 پست

ادما دو دسته اند 

یا ذاتا از بچگی به یک حرفه ایی علاقه مندند، 

یا امثالی مثل من که هدفی نداره، 

افراد مثل من که استعدادشو هنوز کشف نکرد، حتما واجبه که بره درس بخونه حالا تو دانشگاه بره دنبال استعداد و مهارت

امااا امثال دسته اول بطور ذاتی برای درس ساخته نشدند. 

مثل رونالدو، ایا ایشون  به جای فوتبال درس میخون میتونست انقدر مشهور و پولدار بشه؟؟ قطعا نه چون استعدادش تو چیز دیگری بود. 

یا مثلا عاطفه کبیری که یک شینیون کاره هر پستش تو اینستا حدودا میلیونی ویو میخوره ،اگ مثلا میومد تو درس میتونست همونقدر موفق بشه؟؟ 

کلا ادما دو دسته اند، اگر قبل کنکور با تمام سلولشون به یک حرفخ غیر از درس علاقه دارند و استعدادشو دارن، اصلا اون ادم برای همون کار ساخته شده. 

اما امثال مثل ما ک چاره ایی جز درس نخونیم درس خوندن برای ما از نون شب واجب ترا

خب اگ نمی‌خونی چرا نمیری دانشگاه؟

خب من دلم میخواد تلاش کنم بخونم قبول بشم یه رشته خوب چون استعدادشو دارم 

همه هم اینو بهم میگن و حتی تجربه هم بهم ثابت کرده

امااا میگم مثلا من با بابام مشکل دارم توی خونه تمرکز ندارم وقتی اون هست نمی تونم درس بخونم و... تاپیکامو نگاه کن میفهمییی دارم با چه فشار روانی دست و پنجه نرم میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از عمد که نمیخونم که😂💔هر سال یه مشکلی برام پیش میااا دیگه از بس ناراحت میشم استرس میگیرم رها میکنم ...

خب ببین مشکلت همین شخصیت برنده نداشتنه که گفتم 

فردا پزشک بشی یهو اتفاقی بیفته یعنی بیمار رو ول می‌کنی و میگی مشکل پیش اومده؟ 

باید راه حل پیدا کنی وقتی مشکل پیش میاد چی کار کنی ن اینکه رها کنی 

من خودمم هر سال تقریبا اینجوری بودم امسال هر اتفاقی افتاد بزور خوندم ولی خب الان باز به مشکل خوردم و چندتا تایپیک ناله زدم که پشیمونم دوباره برگشتم به حالت قبلم گفتم من الان باید راه حل بدم چجوری اوضاع رو بهتر کنم ن غر بزنم 

خب ببین مشکلت همین شخصیت برنده نداشتنه که گفتم فردا پزشک بشی یهو اتفاقی بیفته یعنی بیمار رو ول می‌کن ...

نگاه من فقط مشکلم با بابامه وگرنه آدم جا زدن نیستم

این مشکلاتی هم که بهت گفتم همش منشا از وجود بابامهه

درسته همه اینای که گفتی👌

ادما دو دسته اند یا ذاتا از بچگی به یک حرفه ایی علاقه مندند، یا امثالی مثل من که هدفی نداره، افراد م ...

ارع خب درسته 

اصل چیزی که میگم همون شخصیت برنده اس 

رونالدو هم دردهایی که به کنکوری می‌کشه رو قطعا کشیده مثل نظم و دیسیپلین و ادامه دادن تو اوج ناامیدی 

کلا قلق همینه بنظرم شخصیت برنده داشتن🙂

من ۱۴۰۰ کنکور دادم اللن دارم ارشد میخونم دانشگاه هیچی نداره مگر رشته خوبی بخونی حسرت دانشگاه نخورین ...

پرستاری خوبه؟ 

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه