2777
2789

خیلی دیدم😁😁

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه من چنین حرفی زدم؟فکر کنم تاپیک رو درست نخوندید.

اهاراست میگید بله ازبس تواین سایت تاپیک شوهرخواستن دخترهارومیبینم دقت نکردم  معذرت میخوام 

من نظرخودم رومیگم ازاین سایتاخوشم نمیادوبنظرم معرف های اشنابهترباشن ازهمه لحاض بنظرم خوب نیست 

الکیه بابا 

مثل بقیه برنامه ها و تلگرام و اینیستا باهم آشنا میشن بیرون قرار میزنن . ربطی به سایت نداره 

خودشون پیش میرن مثل همین دوس پسر و دختر هست 

من یه بار با دوتا اکانت یکی دختر و یکی پسر ثبت نام کردم 

بعد هر وقت با اکانت پسر به اکانت دختر سر میزدم مینوشت یک پیشنهاد دارید 

اخر سر هم فرم پر کردم که مثلا از خودشم خوشم اومده و در پایان نوشت فلانی با فلانی در فلان تاریخ ازدواج کرد 

نمیگم ازدواج نداره 

میگم اگه کسی هم ازدواج کرده اونجا بهم پیشنهاد دادن و بیرون همو دیدن 

مثل همین نی نی سایت . تلگرام. اینیستا و ....

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
الکیه بابا مثل بقیه برنامه ها و تلگرام و اینیستا باهم آشنا میشن بیرون قرار میزنن . ربطی به سایت ندار ...

نه اینجا مستقیم دختر و پسر باهم نیستن

فقط خانواده ها

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

اهاراست میگید بله ازبس تواین سایت تاپیک شوهرخواستن دخترهارومیبینم دقت نکردم معذرت میخوام من نظرخودم ...

اره کلا یه جوووریه

بعد تازه میگن تلوزیونم تبلیغ کرده

نه اینجا مستقیم دختر و پسر باهم نیستنفقط خانواده ها

همون ادم و حوا رو گفتم دیگه اصلا نذاشت کار به خانواده برسه

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
😁این پیام برای امتحان اینه ببینم کاربریم باز شده

بعله باز شده 😅