2777
2789
عنوان

خواهر 16 سالم عقلش از من بیشتره

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 26 پست
ماهایی که ادعای الکی داریم اخرش عاشق یه پسری میشیم که همیشه خدا دنبال کاره و داره میگرده تا پول جمع ...

یکیشم من

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه نسل جدید باهوش شدن نه نسل قدیم خنگ بودن 

قبلا نه اینستاگرام بود نه هوش مصنوعی نه فضای مجازی آنچنانی نه کسی در مورد زنان و قانون و ..صحبت می‌کرد.

اصلا اینترنت هم با این صورت نبود و کارتی بود.

الان اکثرا مطالب اینستاگرام همین شده 

خواهر شماهم یا اونجا میبینه و یا بین دوستاش از این حرفا میزنن و یاد میگیره 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

اتفاقا دخترای مدعی این مدلی تر میزنن تو انتخابشون

البته خواهرتون بچس

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

اخی من هم یه زمانی خیلی ادا فیلسوفا در می‌آوردم به متأهلا میگفتم ال کنید بل کنید خودم تر زدم وقت ازد ...

واقعا؟

منم خیلی الان به مامانم نصیحت میکنم اینجوری رفتار کن زندگیت موفق تره و فلان ، ترسیدم راستش😂💔

فعلا چیزی ندارم بنویسم

چرا گوشیو از دستش بگیره؟؟؟ بچه داره حرف حق میزنه مگه بده نسل جوون اگاه باشن

متوجه منظورم نشدی ، چون خواهر اسی داره هر چی می خونه تو دنیایی مجازی رو به زبون میاره در واقع اصلا از هوشش استفاده نمی کنه ، اینکه گفتم گوشی رو بگیری ازش باهوش نیست به این معنی نبود که گوشی رو ازش حتما بگیرند به این معنی که هوشش داخل گوشی نه مغزش .

واقعا؟منم خیلی الان به مامانم نصیحت میکنم اینجوری رفتار کن زندگیت موفق تره و فلان ، ترسیدم راستش😂💔

اره بابا هارت و پورت الکی داری تو زندگی همچین موش بشی😁😁

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

وای نگو اینجوری💔🤣اصن خوبه ازدواج نکنم

😄😄🫠

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند