2777
2789
عنوان

اونایی که عمدا آدم رو ناراحت میکنن

196 بازدید | 14 پست

احتمالا اطرافتون (یا تو همین سایت) با آدمهایی برخورد داشتید که عمدا شما رو ناراحت کنن. عمدا یه حرفی میزنن که دل آدم بشکنه.

در نگاه اول ما بشدت ناراحت میشیم و ممکنه به انتقام هم فکر کنیم. از خودت میپرسی چرا با من اینجوری میکنه؟!

ولی از یه نگاه دیگه، میبینی اون آدم اصلا آدم سالمی نیست. آدمِ بشدت ناراحتیه و نمیتونه خوشحال باشه.

«فقط کسی که از درون داغونه میتونه عمدا دل یه نفر دیگه رو بشکنه.»

آدم سالم و خوشحال، رفتارهای سالمی داره.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اصلا هم ب انتقام فک نمیکنم و جواب میدم بعدشم محل نمیدم ،بنظرم همینو آدم یاد بگیره کافیه اونیم ک م ...

نمیشه ناراحت نشد.

مثلا یه نفر در مورد علت مرگ پدر من میگفت «دلیل مرگ پدرت اینه که مال بقیه رو بالا کشیده» در صورتیکه حرفش درست نبود. این فرد عمدا این حرف رو زد که دل من بشکنه. معمولا هرکسی درباره مرگ عزیزش چنین چیزی بشنوه دلش میشکنه. پس نمیشه ناراحت نشد.

نمیشه ناراحت نشد.مثلا یه نفر در مورد علت مرگ پدر من میگفت «دلیل مرگ پدرت اینه که مال بقیه رو بالا کش ...

میزدی تو دهنش 

ب همین راحتی 

من ک نگفتم نمیشه ناراحت شد، گفتم کسی از حدش گذش توام مث خودش باش

من اصلا هم ب انتقام فک نمیکنم و جواب میدم بعدشم محل نمیدم ،بنظرم همینو آدم یاد بگیره کافیه اونیم ک م ...

ولی من خیلی به این فکر میکنم که چجوری انتقام بگیرم که نتونه کمرشو صاف کنه ولی به سختی جلوی خودمو میگیرم 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

یکساعت پیش یکی برام تو‌واتساپ کلیپ از یک خانم گیلانی فرستاد گفت این تویی خیلی دلم شکست خیلی دوماهه باردارم دلم نیومد نفرینش کنم جوابشو ندادم دوباره فرستاد دیدی شبیته نتونستی حرفی بزنی همشم می‌خنده کار همیششه جلو بقیه مسخرم میکنه 

ولی من خیلی به این فکر میکنم که چجوری انتقام بگیرم که نتونه کمرشو صاف کنه ولی به سختی جلوی خودمو میگ ...

اخه من اصلا ب فکر انتقام نیستم 

ی اخلاق بدی هم ک دارم اینه طرف بدترین ها رو در حقم میکنه اما تهش دلم نمیاد کاری انجام بدم و در نتیجه گزینه خوبی نیستم واس انتقام چون خودم میسوزم و در واقع انتقام هم چیز جالبی نیس ،اما دفاع از خودت حق توعه، نزار کسی ارزشتو ببره زیر سوال

نمیشه ناراحت نشد.مثلا یه نفر در مورد علت مرگ پدر من میگفت «دلیل مرگ پدرت اینه که مال بقیه رو بالا کش ...

بگو تونسته کشیده بالا مثل تو نیست که شلوارتم نمیتونی بکشی بالا 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند