2789

سلام خانومای زیبا 💗

میخوام تجربه شخصیم  بگم من دوساله از این ضد افتاب رنگی به جای کرم پودر استفاده میکنم  چه برای مجالس خودمونی ها چه برای  استفاده روزانه 

چندین مدل داره  من فاقد چربی گرفتم چون پوستم با همه چیز  جوش میزنه   برای من خیلی خوب بود پوست یکدست میکنه  کاور طبیعی داره  وقتی استفاده میکنم کسی نمی‌فهمه کرم زدم اصلا انتظار نداشته باشید مثل کرم پودر باشه خیلی متفاوته   من خیلی راضیم پوستم خیلی حساسه  و سریع جوش میزنه ولی با این ضد افتاب اصلا جوش نمیزنم  برای کسایی که پوستت چرب دارن خیلی خوبه ماندگاری خیلی خوبی داره ماته  و وقتی کم کم میخواد  پاک بشه حالت  بدی به صورت  نمیده  حتما باید زیرش مرطوب کننده خوب بزنی که کیکی نشه  رنگ بندی های متنوعی داره اصلا راحت نمیشه رنگ مناسب رو با خرید اینترنتی  تشخیص داد حتما حضوری باید خریداری بشه تا از تسترش استفاده کنی  بفهمی کدوم رنگ مناسبه کدوم مدلش مناسبه من روزای که دوست دارم آرایش کنم ازش استفاده میکنم و زمانی که میخوام برم مهمونی و خودمونی  باقی روز هه ضد افتاب فلویدی میزنم   درکل خانم های خوشگل  نظر شخصی من اینه که همیشه از ضد افتاب های رنگی و کرم پودر استفاده نکنید 💗

خیلیا ازش راضین..........6تا رنگم داره

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلیا ازش راضین..........6تا رنگم داره

واقعا برای من خوب بود من رنگ بژ طبیعی گرفتم دقیقا رنگ پوستمه  ولی بازم خیلیا دیدم آنلاین یه رنگی میگیرن ار این کرم خیلی متفاوت بود  حتما باید تستش کرد 

من چند سال بژ عاجی اشو زدم راضی بودم

اما چون پوستم خیلی روشن بود یه کرم روشن تر پیدا کردم دیگه از اینو استفاده نکردم

اما خب باید برای همه کرم ها زیرشون مرطوب کننده و ضدآفتاب بی رنگ بزنی

پرورده کوردم❤
من چند سال بژ عاجی اشو زدم راضی بودماما چون پوستم خیلی روشن بود یه کرم روشن تر پیدا کردم دیگه از این ...

اره عزیزم رنگاش برای اونایی که خیلی سفیدن  شنیدم یکم تیره میشه من که پوستم سبزس برام عالیه   شده عصای دستم

من چند ساله ازش استفاده میکنم دوتا دوتا می‌خریدم الان دیگه بی رنگ میزنم

چرا رنگی عوارض داشت مگه>؟

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

من چند ساله ازش استفاده میکنم دوتا دوتا می‌خریدم الان دیگه بی رنگ میزنم

واقعا کار خوبی میکنی ضد افتاب رنگی درسته خیلی خوبه کاور زیبای داره ولی جای ضد افتاب بی رنگ رو نمیتونه بگیره 

ولی ضد افتاب رنگی جایگزین خوبیه برای کرم پودر های سنگین  

من چند سال بژ عاجی اشو زدم راضی بودماما چون پوستم خیلی روشن بود یه کرم روشن تر پیدا کردم دیگه از این ...

میشه بگی کرم روشن تر از این چیه...من یه کرم خیلییییی روشن میخوام توروخدا بهم بگید 😭