2777
2789
عنوان

شمااینطورید یافقط من

101 بازدید | 20 پست

اگه پول نباشه خیلی شوهرمو اذیت میکنم همش خردش میکنم ک ولخرجه و... امروز بهم گف هیچوقت توروزای بی پولی نتونستی تحمل کنی شمادرکش میکنید بیشتر دلداریش میدین یافقط منم ک بی پولی ایقدر اذیتم میکنه و اعصاب خوردی براش درس میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من توی هر شرایطی کنارشم وقتی بی پوله اصلا نمی‌خوام تحت شرایط قرارش بدم 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

[QUOTE=402584429]حتی اگه پولش مال خونوادشم باشه برادرشوهرت هم احه پول ما برامانیس فقط زحمت میکشه برابقیه [/QUOTE

متوجه نشدم 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

نه من واقعا بیشتر درکش میکنم و چیزی نمیخوام بدونم نداره بعد یه وقتا اینقدر رعایت میکنم خودش شاکی میشه میگه اون حد دارم بگو بهم خودتو اذیت نکن و فلان 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
[QUOTE=402584429]حتی اگه پولش مال خونوادشم باشه برادرشوهرت هم احه پول ما برامانیس فقط زحمت میکشه برا ...

میگم ک بی پولیش برامن وخودش وبچه هامه پولاش براخونوادش خیلی خرج خونوادش وبرادرشوهر ...میکنه دیگه تهش هیچی نمیمونه براخودمون

من خودمم مثل شمام خیلی بی پولی سخته دست خودم نیست یه کوه انرژی منفی میاد سمتم که از یوبس و اخمو بودن ...

بخدا شماها نمیدونید من چی میکشم پولشو میده برادرشوهرم اون با زنش ودوتا بچش کیف میکنن ما خودمون لنگ ۱ تمن پولیم

میگم ک بی پولیش برامن وخودش وبچه هامه پولاش براخونوادش خیلی خرج خونوادش وبرادرشوهر ...میکنه دیگه تهش ...

نه دیگه اینجوری که شما میگی سخته 

باهاش حرف بزن