2777
2789

مامانم همش یجوری حرف میزنه هی میگه فلان خوابو دیدم خواباش منو میترسونه مثلا میگه داشتم با همه خدافظی میکردم یا برام خواستگار اومده یا مثلا میگه من عمرم چیزی نمونده و فلان

و من وحشت دارم ۲۶ سالمه مجردم همینجوری هم از تنهایی در عذابم فکر اینکه یه روز مامانمم نباشه داره دیوونم میکنه و اینکه میدونم اگه نباشه و ازدواج کنم همه مراسم هام زجر و ناراحتیه چون دلم میخواد بیبینه من ازدواج کردم

به حق فاطمه زهرا به حق امام حسین خدایا کمک کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشاالله عزیز دلم از خدا میخوام بخت و اقبال زیبا و کامل جوری که دلت قرص قرص باشه نصیبت کنهالتماس دعا ...

ممونم عزیزم ان شالله به حق خانم فاطمه زهرا حاجت روا و عاقبت بخیر بشی جانم

برات دعا می‌کنم قشنگم ات دعا می‌کنم قشنگم منم پارتنرمو می‌خوام رد کنم با اینکه مثلاً شهرمون کوچیک و مامانم هی گیر داده باید ازدواج کنی من می‌میرم و نمی‌دونم نومو نمی‌بینم نمی‌دونم شوهرتو نمی‌بینم 

ولی یک سری اخلاقا دار می‌خوام رد کنم با اینکه می‌دونم بعدش بهتر از این گیرم نمیاد 

پناه دختری که در آینده ایشالله قرار داشته باشم از الان دارم بهت میگم دخترم برات:))) بهترینها فراهم میکنم بهترین مادر دنیا برات میشم 💓🌝

عزیزم نماز استغاثه به حضرت زهرا رو بخون.انشاالله حاجت روا میشی.هنوز کلی فرصت داری سنی نداری که.برای ...

عزیزم خوندم درسته من سنی ندارم

اما مامانم که این حرفارو میزنه دارم عذاب میکشم میترسم واقعا اتفاقی براش بیفته

عزیزم خوندم درسته من سنی ندارماما مامانم که این حرفارو میزنه دارم عذاب میکشم میترسم واقعا اتفاقی برا ...

مگه مادرت چند سالشه؟

بهش بگو نه مامان این چه حرفیه هم من ازدواج میکنم هم شما ۱۲۰ سال عمر میکنی...یک وقتایی همین حرفا دلگرمیه و حال طرف رو بهتر میکنه  :)

👊