2777
2789
عنوان

چه خاطره ای از ناظم مدرستون یادتونه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 19 پست

داداشم وقتی بچه بوده،ناظمشون با چوب یکی زده به پاش،اینم رفته از درخت حیاط میدرسه یک شاخه درخت کنده،اومده ناظمشون رو تا جایی که میتونسته زده😁این ماجرا تازه مال ۳۵ سال پیشه

بعدم شیک و مجلسی اخراجش کردن

زمان دیپلم یه ناظم داشتیم آدم فروش درجه یک بود طوریکه معلم ها تو کلاس بهمون میگفتن اصلا با این درد دل نکنین یا هیچی نگین در مورد خودتون میاد همه رو تو دفتر جلو بقیه میگه 

ناظم اول دبیرستانمون هم به کل مدرسه گیر میداد بعد خواهر خودش با هفت قلم آرایش میومد مدرسه جرآت نمی‌کرد کاری کنه یا حرفی بهش بزنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی کلاس اول بودم توی صف داشت حرف می‌زد پشت سریم بعد اومد منو برد جلوی صف پیش همه یکی سیلییییی محکم ...

ناظم خواهرم اینها هم همیشه دختر خودش رو تو نمرات ولوح تقدیردوم میزاشت خواهر من که اول بود رو سوم میزاشت تا مامانم فهمید رفت خدمتش رسید

ناظم خواهرم اینها هم همیشه دختر خودش رو تو نمرات ولوح تقدیردوم میزاشت خواهر من که اول بود رو سوم میز ...

عیز دلم چه مادر بادرک و مهربونی داشتید الهی همیشه سایش بالا سرتون باشه🥰

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦